Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
DRV Zrt. [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Visszaütött a rezsitrükk az Orbán-kormányra

A kormány intézkedései miatt vélhetően jókora állami támogatással kellett megmenteni a csődtől a vízközmű cégeket, amelyek hírek szerint részben egy-két ezer fős kirúgásokkal igyekeznek talpon maradni. Eközben zsíros üzleteket adnak egy kormány közeli reklámcégnek.

Egymilliárdot követel az állam a Maltól

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) lezárta az alumíniumipari társaságokat érintő vizsgálatát, a több mint egy éven át tartó ellenőrzés során egymilliárd forintos állami követelést állapítottak meg a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-vel szemben - közölte a hivatal az MTI érdeklődésére.

Kehi-feljelentések: a Mal Zrt. egymilliárddal tartozik

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) négy ügycsoportban, összesen 12 tényállás alapján csalás, sikkasztás, közokirat-hamisítás, hűtlen kezelés, környezetkárosítás és hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűncselekmények gyanúja miatt tett feljelentést a Legfőbb Ügyészségen - közölte a hivatal.

Súlyos visszaélések?

Bűncselekmények gyanújára bukkant a tavalyi ajkai ipari katasztrófa után elrendelt vizsgálat során a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal. A legfőbb ügyészhez elküldött jelentésében közokirat-hamisítás, sikkasztás, csalás és hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a hivatal.

Újabb kétes ügyekre derült fény

Több ügyben is büntetőfeljelentést tett a legfőbb ügyésznél a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) annak a vizsgálatnak az eredményei alapján, amelyet a tavalyi ajkai ipari katasztrófa után a kormány utasítására végzett el – írja a pénteki a Magyar Nemzet.

Elbocsátások, rendőrségi eljárás, szigorítások a DRV-nél

Lezárult a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. /DRV Zrt./ átvilágítása. Ennek nyomán 36 ügyben nyomoz a rendőrség, szigorú intézkedéseket vezettek be a cégnél, és húsz embert bocsátottak el - adta hírül közleményben a siófoki székhelyű vízmű.

Kirúgások és nyomozás a Dunántúli Regionális Vízműnél

A DRV közleménye szerint a most derítettek fényt az előző vezetés pazarlásaiból és kivételező magatartására. A cég további eljárásokat kezdeményez.

Százmilliókat pazarolt a dunántúli vízmű

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nél lefolytatott átvilágítás sokkal nagyobb gondokat tárt fel, mint amire előzetesen gondolni lehetett – mondta Winkler Tamás, a DRV vezérigazgatója.

Botrány! A magas vízdíjból futotta a 40 milliós jutalomra

Negyvenmilliós jutalom, kétszer fizetett végkielégítés – a rendőrség nyomoz, az új vezér teljes átvilágítást ígér.

A botnak is két vége van

A közel egymillió ember ivóvízellátását végző céggel – DRV Zrt. – kapcsolatosan tudomásomra jutott törvénytelenségekre hivatkozva a Somogy Megyei Főügyészséghez fordultam.
Találatok: [10]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI