Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
DVSC [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Angliában megvédték a bundával vádolt Loki-kapust

A Daily Mail internetes kiadása két cikkben foglalkozott a bundagyanús Liverpool-Debrecen BL-találkozóval, és megszólaltatta debreceniek bundázással vádolt kapusát, Vukasin Poleksicet, aki élete meccsének nevezte az összecsapást.

Bundameccs lehetett a Liverpool-Debrecen

A dán Ekstra Bladet című lap szerint a 2009 őszén játszott Liverpool-Debrecen (1-0) BL-mérkőzés volt az egyik, amelyet a fogadási csalásban érintettek megpróbáltak manipulálni.

A fogadási csaló öt és fél évet kapott

A nemzetközi futball bundabotránnyal hírnevet szerzett Ante Sapinát a bochumi ügyészség öt és fél év börtönbüntetésre ítélte.

80 milliót kaszáltak a Lokin

A DVSC focicsapata is érintett az egész Európát behálózó bundabotrányban - legalábbis ezt állította vallomásában az ügy első számú vádlottja, Ante Sapina.

Valaki már előbb lefizette a DVSC kapusát, így nem kérte a százezer eurót

A fogadási maffia tagjai állítólag százezer eurót ajánlottak a DVSC kapusának a 2009. októberi BL-mérkőzés előtt, azonban állítólag visszautasította, mert már más valaki lefizette.

A Loki labdarúgókról márciusban döntenek

A nemzetközi Sportdöntőbíróság március 10-én hallgatja ki az UEFA által korábban eltiltott Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic debreceni játékosokat.

Majdnem minden Loki-védő bundázott

Az európai fogadási csalást kirobbantó bochumi ügyészség újabb részleteket közölt a vádiratról. Nem magányos elkövetők voltak a Debrecen vizsgált, gyanús nemzetközi meccsein, hanem a védelemből egy, legfeljebb két játékos volt tiszta, fogalmaz a vádirat.

Loki: 50 ezer eurós bunda

A bochumi bíróságra benyújtott vádirat szerint nemcsak a 2009-ben rendezett Debrecen-Fiorentina Bajnokok Ligája-selejtezőt manipulálták, hanem 2008-ban a hajdúságiak Young Boys elleni UEFA Kupa-meccsén is előre meghatározott eredmény született: utóbbin 50 ezer eurón osztoztak a "buliba beavatott" futballisták.

Le akarták bundázni a DVSC-Sampdoriát

A DVSC közleményt adott ki: két futballistáját, Simacsot és Mijadinioszkit keresték meg, hogy befolyásolják a csütörtök esti Sampdoria elleni EL-meccs eredményét.

Bundaügy: 14 magyar meccs gyanús

Hat NB I.-es bajnokit, öt Ligakupa-mérkőzést és egy-egy Magyar Kupa-, illetve előkészületi meccset biztosan vizsgál az elmúlt három futballszezonból a bochumi ügyészség és a magyar rendőrség a tavaly kirobbant európai méretű bundabotrány kapcsán.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI