Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Egészségügyi Minisztérium [X] Kapcsolódó szervezet
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Elszámoltatás: egy szocialista a gyanúsított

Gyanúsítottként hallgatta ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Magyar Nemzet értesülése szerint Kárpáti Zsuzsa MSZP-s egészségügyi szakpolitikust, akit az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (EKI) volt főigazgatójaként elkövetett miatt vontak eljárás alá.

Elrendelték a nyomozást

Hűtlen kezelés gyanújával indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Havas Szófia és Kárpáti Zsuzsanna MSZP-s egészségügyi szakpolitikusok megbízási szerződései kapcsán – értesült a Magyar Nemzet.

Budai Gyula berágott Havas Szófiára

Nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás gyanúja miatt feljelentette az elszámoltatási kormánybiztos az MSZP egészségpolitikusát.

Budai elhallgattatná a kormány kritikusát

Aljas szándékkal és minden eszközzel igyekszik elterelni a figyelmet az Orbán-kormány ma már egyértelműen megbukott gazdaságpolitikájáról - reagált Mesterházy Attila Budai Gyula legújabb "akciózására".

Feljelentés Havasék ügyében

Kárpáti Zsuzsanna MSZP-s egészségügyi szakpolitikus 600 ezer forintot kapott 2006-ban egy szakértői tanulmány megírásáért, azonban az iromány kámforrá vált, vagy soha nem is készült el.

Szakértelem tízmillióért

Legalább tízmillió forintot kapott szakértői munkákért 2004 és 2007 között Székely Tamás, illetve családi vállalkozása.

Nem tántorította el a drágább ajánlat a vétózó államtitkárt

Hiába vállalta az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) kevesebb mint fél áron egy magáncég az október 23-i állami rendezvények biztosítását, az egészségügyi államtitkár megakadályozta a szerződéskötést.

BM-közeli Omninvest?

A rendszerváltozás előtti Belügyminisztériumból ismerhetik egymást az Omninvest jelenlegi vezetői, többen ugyanis a kémelhárításnál dolgoztak, és 1990 utáni belügyes munkatársuk is akad.

Előző kormányok tizenöt évre bebetonozták az Omninvestet

Az Orbán- és a Medgyessy-kormány is aláírt olyan szerződést, amely több évre biztosította, hogy az Ominvest legyen a magyar kormány kizárólagos oltóanyag szállítója.

Kiderülhet, ki áll az Omninvest mögött - ha az NBH is úgy akarja

Néhány hét alatt akkor is kiderülhet, hogy pontosan kik állnak a H1N1 vakcinát gyártó Omninvest Kft mögött, ha a cég tulajdonosi szerkezete láthatóan arra irányul, hogy a tényleges tulajdonosok elrejtőzzenek - mondta lapunknak egy biztonságpolitikai szakértő.
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Akták

Millenáris Kht. (akta)

Millenáris Kht. (akta)

A Millenárishoz és beszállítóihoz az 1998-2002-es kormányciklus egyik emblematikus korrupciós ügye kötődik, az "országimázs-mutyi". 2003 nyarán a Fővárosi Főügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette a...

Intézmények

Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI