Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Kamupályázat: a Klikkel nyerettek meg 17 milliárdot, amit az államkassza nyelt el

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ egy éve a kormány tán legnagyobb problémája volt: óriási adóssághalmazt görgetett maga előtt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hosszas titkolózás után 2016 elején vallotta be, hogy a közoktatást irányító szervezetnek 10 milliárd, majd egy hónappal később már 17 milliárd forint tartozása volt.

12 ezres órabérért akar nekünk adatot kiadni az EMET

Aprópénzért dolgoznak a tanárok a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásán, de állítólag még ezt is elvették tőlük egy hiányos szerződési pont miatt. Az illetékes hatóság csak egy kisebb vagyonért hajlandó kiadni az erre vonatkozó adatokat.

LMP: Nem is egyszer csalhatták el a korrupcióellenes uniós pénzeket

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálatán fennakadt egy olyan magyar konzorcium, amely arra kapott milliárdos keretet, hogy más uniós pályázatokat ellenőrizzen. Az OLAF azt gyanítja, hogy megcsapolták a közbeszerzések szabályosságának kontrolljára adott pénzeket.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Az ÁROP-Program esélyteremtő pályázatai

Az ÁROP-Program esélyteremtő pályázatai

Az Államreform Operatív Program uniós keretéből finanszírozott esélyteremtő pályázatok a gyanú szerint nem a célcsoportot segítették, hanem nagyrészt EU-s pénzek lehívására specializálódott...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI