Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
ENSZ [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Korrupció az ENSZ programban - Eljárás indul a Total ellen

A mai bejelentés szerint korrupció és befolyással való üzérkedés miatt vád alá helyezték a francia olajipari óriáscéget.

A H1N1 egy világméretű összeesküvés?

Az Information dán lapban megjelent információk szerint a sertésinfluenza járvány válhat napjaink legnagyobb korrupciós botrányává. Ezalatt természetesen nem magát a betegséget kell érteni, hanem a körülötte kialakult hisztériát.

Éhínség - a pápa szerint van elegendő élelem

A katolikus egyház vezetőjének üzenete szerint a világon elegendő élelmiszer áll rendelkezésre mindenki számára, mégis sokan éheznek a katonai kiadások, a korrupció és a spekuláció miatt.

Akadémián oktatják a korrupcióellenes harcot

Nemzetközi akadémiát hoznak létre ausztriai székhellyel a korrupcióellenes harc oktatására.

Elszórt adományok, zavaros pénzügyek

Legnagyobb kincse, a közbizalom elvesztése fenyegeti az UNICEF németországi szervezetét, amely az ENSZ Gyermekalapjának jutatott pénzadományok pazarló, slampos kezelése miatt került az újságok címoldalára.

Kiirtaná a korrupciót az ENSZ

Több mint száz ország részvételével kezdődött meg tegnap az indonéziai Balin az ENSZ ötnapos, korrupcióellenes konferenciája. Az eseményen értékelik a világszervezet 2005 végén életbe lépett, korrupcióellenes konvenciójának (UNCAC) végrehajtását, amelyet eddig 140 ország írt alá, és közülük 107 ratifikált.

Akarja tudni, ki a legkorruptabb politikus?

Több mint száz ország részvételével értekezletet rendez a héten Bali szigetén az ENSZ, a korrupció elleni küzdelem tapasztalatairól. A tanácskozáson azok az országok vesznek részt, amelyek ratifikálták az ENSZ korrupció-ellenes konvencióját.

Több száz visszaélési ügy az ENSZ-nél

A vélt visszaélések többsége a békefenntartó akciókhoz kapcsolódik. Az Olajat élelmiszerért program korrupciós ügyeinek korábbi vizsgálata során azonban a vádak zöme nem igazolódott, így most is vaklármának bizonyulhat az esetek egy része.

Németh Miklós vezetésével vizsgálóbizottságot állít fel az ENSZ

Németh Miklósnak a vezetésével vizsgálóbizottságot állít fel az ENSZ Etikai Hivatala a világszervezetnek egy már nem működő észak-koreai programjával kapcsolatban, mert felmerült a pénzügyi visszaélés gyanúja.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI