Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
ES-Invest Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

„Telektelenítette” a Legfelsőbb Bíróság a Malom Centert

Jószerivel senki sem tudja, mi lesz a sorsa a hírös város közepén álló Malom Center bevásárlóközpontnak, de az építése körüli szabálytalanságok helybenhagyását többször segítő Peredi Katalin jegyzőnőtől január 31-el közös megegyezéssel megvált a Kecskeméti városháza.

„A város megy utána” – Schneller István, Budapest főépítésze

A főváros a kilencvenes évek eleje óta dolgozik a Duna-parton - legalábbis papíron. A valóságban a város fut a magánbefektetők és a kerületi kiskirályok után. Ki hol és milyen eszközöket vet be - ezt vázolja képzeletbeli portyánk a folyó budapesti szakaszán.

Malom Központ: perek közben, átadás előtt

Augusztus 25-én nyílik meg Kecskemét belvárosában a botrányos körülmények között felépült Malom Központ. Az építkezés körüli jogviták nem fejeződtek be, az építkezés leállítását többször kezdeményező ügyészség bíróság elé viszi az ügyet.

Kecskeméti Malom Központ: feljelentették a jegyzőt

Feljelentette Kecskemét jegyzőjét Lenkovics Barnabás, az állampolgári jogok országgyűlési biztosa. Az ombudsman szerint a jegyző hivatali visszaélést követett el a Malom Központ engedélyeztetési eljárása során.

SZÉLMALOMHARC?

Fordulatot vehet a kecskeméti Malom Center bevásárlóközpont építése. Az ombudsman ugyanis felkérte a város jegyzőjét, állíttassa le az építkezést, majd jelentse be, hogy elfogultság miatt nem vehet részt az eljárásban.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Malom Center

Malom Center

A kecskeméti Malom Központ építési engedélyezési eljárása ellen több civil szervezet is tiltakozott, és a helyiekkel együtt korrupciót emlegetett. A csaknem 10 milliárdos építkezési projekt országos...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI