Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Esplanade Hungary Kft. [X]
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Fradi-pálya: már nem nyomoznak

Megszüntették a Fradi-pálya korábbi eladása miatt még 2011 végén indított nyomozást – értesült lapunk. Úgy tudjuk, határozatában a hatóság bűncselekmény hiányára hivatkozott.

Az MVM 50 milliót fizetett egy lemásolt tanulmányért

A Paksi Atomerőmű bővítése miatt megrendelt tanulmányok közül kettő szinte teljesen megegyezik egymással. A vélhetően másolt tanulmányt egy olyan cég készítette, amelynek fb-tagja volt Szász János, akit az MVM offshore-szerződései miatt is kihallgattak gyanúsítottként.

Paks nem adja ki a botrányos tanulmányt

Az állami Paksi Atomerőmű többszöri kérés illetve per ellenére sem adja ki a számos botrányból ismert Szász Andráshoz köthető Esplanade erőműbővítést taglaló tanulmányát. Bár Kocsis István MVM-vezér időszakában 50 milliót fizettek az anyagért, a rendőrség oly összecsapottnak ítélte azt, ami már bűncselekmény.

Gyanúsítottként hallgatták ki az MNV volt vezetőit a Fradi-pálya ügyében

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a Fradi-pálya eladása miatt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. négy korábbi vezetőjét.

FTC-pálya: gyanúsítottként hallgatták ki a vagyonkezelőket

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a Fradi-pálya eladása miatt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. négy korábbi vezetőjét. A volt vezérigazgató, helyettese és két igazgató ellen hűtlen kezelés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Az atomerőmű kiadta az összes bővítési tanulmányszerződést

Második nekifutásra immár kitakarások nélkül is eleget tett a Paksi Atomerőmű annak az áprilisi jogerős ítéletnek, miszerint az Energiaklub számára ki kell adnia a jövőbeni bővítését vizsgáló első, "Teller-projektnek" nevezett tanulmánykötet szerződéseit.

Tanúként hallgatták ki Draskovics Tibort

Tanúként hallgatta ki az ügyészség Draskovics Tibor volt pénzügyminisztert és Karl Imre volt szocialista országgyűlési képviselőt hétfőn.

Tanúként hallgatták ki Draskovics Tibort

Draskovics Tibor volt a tulajdonos Magyar Villamos Művek (MVM) igazgatóságának elnöke, amikor a gyanú szerint a Paksi Atomerőmű 48 millió forintot fizetett ki egy értéktelen tanulmányért.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

MVM-ügyek 2005-2008

MVM-ügyek 2005-2008

Kocsis István vezérigazgatósága idején az MVM számos gyanús ügyletet kötött. Az energiavállalat e szerződések alapján nagy összegeket utalt át ismeretlen hátterű offshore cégeknek, de a szerződésben...
Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI