Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Rászállt az LMP Budai Gyulára

Schiffer András kijelentette, ő kedden nem a Heves megyei önkormányzatok gazdálkodásának vizsgálatát kérte a kormánybiztostól, hanem azt, hogy a központi költségvetésből az utóbbi 14 hónapban milyen összegeket juttattak ezeknek a települések forrásigényeire.

Budai Gyula válasza Schiffer Andrásnak: nem illetékes a hevesi települési pénzek vizsgálatában

Az elszámoltatási kormánybiztos nem folytat le vizsgálatot a Heves megyei települések számára nyújtott állami forrásokkal kapcsolatban: Budai Gyula arról tájékoztatta Schiffer Andrást, hogy nem illetékes abban ügyben, amelyben az LMP frakcióvezetője kereste meg őt keddi nyílt levelében.

Budai Gyula megírta levelét, de nem indít vizsgálatot

Az elszámoltatási kormánybiztos nem indít vizsgálatot a Heves megyei települések számára nyújtott állami forrásokkal kapcsolatban.

Elérhetetlenné vált a fenyegetéssel vádolt fideszes képviselő

Telefonját nem veszi fel, lakásán és hivatalában pedig nem található meg Balázs József fideszes parlamenti képviselő, aki egy kedden nyilvánosságra hozott hangfelvételen pénzek megvonásával fenyegette Gyöngyöspata jobbikos polgármesterét.

Dóra Ottó is elszámoltatás alatt

Megérkezett az ügyészségre a Dóra Ottónak, az MSZP salgótarjáni elnökének az előző kormányok alatti tanácsadói szerződései kapcsán született feljelentés – tudta meg a Magyar Hírlap.

Százmilliárd elköltésébe szólhat bele Balázs

A jobbikos gyöngyöspatai polgármestert fejlesztési pénzek elvágásával fenyegető Balázs József nem fideszes parlamenti képviselőként, hanem a régió fejlesztési tanácsának tagjaként tud beleszólni a támogatások elosztásába.

Feljelentette a gyöngyöspatai polgármester Balázs Józsefet

Juhász Oszkár gyöngyöspatai jobbikos polgármester feljelentette a Központi Nyomozó Főügyészségen Balázs Józsefet egy rögzített telefonbeszélgetés miatt, amelyen a fideszes képviselő szerinte megfenyegette Gyöngyöspatát.

Fejlesztési nyomozás

Hűtlen kezelés miatt, egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak a borsodi rendőrök egy regionális gazdasági társaságnál. A HVG információi szerint egy feljelentés nyomán kezdett a rendőrség szimatolni az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács és munkaszervezete, a Norda Közhasznú Nonprofit Kft. után.

Beismert politikai befolyásolás

Gyakorlatilag nem rendelkeznek rájuk vonatkozó, törvénybe foglalt szabályozással a Bajnai Gordon által kinevezett mentorok, akik uniós támogatásból megvalósuló beruházások körül koordinálhatnak.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI