Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Észak-Magyarországi Regionális Vízművek Zrt. [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Luxuskocsikra folyt el a vízmű pénze

Fölösleges luxuskiadásokra és "udvari beszállítókra" bukkantak az Észak-Magyarországi Regionális Vízmű Zrt. komplex átvilágítása során. A becsült kár meghaladja a másfél milliárd forintot, a szabálytalanságok miatt az új cégvezetés ügyészségi feljelentést tesz.

Közpénzek herdálása miatt az ügyészséghez fordul az ÉRV Zrt.

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek működését vizsgáló szakértők több mint kétszáz esetben találtak szabálytalanságot. A cég új vezetése az ügyészségtől kéri, hogy vizsgálja ki, történt-e bűncselekmény.

Döbbenetes dolgokra folyt el a pénz a vízműnél

Sportautókra és luxusingatlanokra is költött az Észak-magyarországi Regionális Vízművek (ÉRV) előző vezetése. Ez derült ki abból a vizsgálatból, amit az állami vállalat új vezérigazgatója kért.

Az ÉRV Zrt. ügyészséghez fordul a korábbi vezetés gazdálkodása miatt

Az Észak-magyarországi Regionális Vízművek (ÉRV) Zrt. vezetője hétfői sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a korábbi vezetés gazdálkodása, a közpénzek elherdálása miatt ügyészséghez fordulnak.

Nincs összeférhetetlenség Sebestyénnél

A Fidesz szerint valótlanul állította a Jobbik, hogy a fideszes Sebestyén László az országgyűlési képviselői mandátumával összeférhetetlen tisztséget tölt be.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI