Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Európa Ház Zrt. [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Terézvárosnak vissza kell állítania az eredeti állapotot

Semmis a VI. kerületi önkormányzat és az Amelus Kft által megkötött - a Hunyadi tér felújítására vonatkozó - szerződés - közölte a Közép-Magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal. Civilek már ősszel jelezték aggályaikat.

Hunyadi téri fejlesztés - Több tízmilliós kártérítést kaphat Terézvárostól a lelépő cég

Sajtóhírek szerint 28 millió forinttal akarja kárpótolni Verók István, a VI. kerület szocialista polgármestere a Hunyadi tér rehabilitációjától visszalépő Európa Ház Ingatlanberuházó és Vagyonkezelő Zrt.-t (EHI). Arról, hogy ez megtörténik-e, ma dönt a terézvárosi képviselő-testület.

„Nem akarunk még egy Nagymező utca szindrómát”

A Hunyadi téri csarnok, piac és az egész tér átalakítását szeretné megakadályozni egy nemrég alakult civil szervezet. Ennek a legkevésbé az önkormányzat örül. Videó.

Tárgyalni hívta a terézvárosi polgármester a civileket

A civilek a hónap végén megkapták a hatodik kerületi polgármester, Verók István tárgyalási ajánlatát. A szerződés felbontása után a kerület nyilvánvalóvá tette, hogy megpályáztatják a nagyberuházást.

Két feljelentés Terézváros vezetése ellen

Feljelenti a rendőrségen a terézvárosi önkormányzatot a "Kincsünk a piac - Hunyadi tér" elnevezésű alakulat - jelentette be a civil szerveződés tegnap, a VI. kerületi polgármesteri hivatal előtt.

Terézvárosban is gondok lehetnek

Felbontotta a Hunyadi tér rehabilitációjára kötött szindikátusi szerződést a terézvárosi önkormányzat.

A Hunyadi tér rekonstrukciója: Három kísérlet a hatodikban

Föllélegezhetnek azok a környékbeli lakosok, illetve piaci árusok, akik az elmúlt hónapokban fölléptek a Hunyadi tér rekonstrukciója címén meghirdetett program ellen. A köz számára rendkívül előnytelen szerződéstől a héten minden valószínűség szerint eláll a terézvárosi önkormányzat és partnere, az Amelus Kft.

Leértékelt sugárút

Az Andrássy út három éve tartó privatizációjának záróakkordja: a VI. kerületi önkormányzat most a Hunyadi teret is "hasznosította". Az ismeretlen Marshall-szigeteki stróman zsebre vágta a Vásárcsarnokot, majd eltűnt a tetthelyről.

Szabó János elismerte: "ellencsapás" volt Szanyi feljelentése

Feljelentés-kiegészítést rendelt el a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal a Torgyán József ellen a múlt hét pénteken beérkezett két feljelentés ügyében. Szabó János kisgazda védelmi miniszter a Nap-kelte tegnapi műsorában nem tagadta, hogy van összefüggés Szanyi feljelentése és aközött, hogy a tárca bejelentette egy tízmillió forintos kártérítési per indítását a szocialista képviselő és cége ellen.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Mélygarázs

Mélygarázs

„A Nagymező utcai botrány szálai 2001-ig nyúlnak vissza. A VI. kerület akkor kötött szerződést a beruházóval egy 350 férőhelyes mélygarázs megépítéséről. Az építési engedély 2006-ban vált...
Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI