Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Expo Center (Pécs) [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Ügyészség: Nincs Expo Center-ügy

Az ügyészség szerint nem történt bűncselekmény a pécsi Expo Center ügyében, ezért elutasította a pécsi önkormányzat panaszát, a nyomozás megszüntetése kapcsán.

Korrupcionista Respublika

Akárhonnan tekintünk a mögöttünk hagyott két évtizedre, ez a Harmadik Magyar Köztársaság egyik legszégyenteljesebb korszaka a magyar történelemnek.

Pécs: újabb 400 millió az Expo-centerre

A pécsi önkormányzatnak – kamatokkal együtt – mintegy 400 millió forintot kell fizetnie a 2006-ban átadott Pécsi Expo-center generálkivitelezőjének, a fővárosi Kipszer Zrt.-nek.

Közkinccsé kell tenni az igazi kuplerájokat

Miért kell tíz éven át évi 400 millió forintot törleszteni egy használhatatlan, jó esetben is csak veszteségesen üzemeltethető beruházás után, amely a közgyűlés felhatalmazása nélkül valósult meg még Toller László polgármestersége idején?

Nyomoznak a pécsi Expo Center ügyében

Hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a pécsi Expo Center ügyében. A ritka kivételekkel ma üresen álló épület ügyében egy ad hoc bizottság vizsgálódott, a napvilágra került anyag a balul sikerült beruházás több felelősét is megnevezi.

Feljelentést tesz a pécsi polgármester

A polgármester bejelentette: vesztegetés, a számvitel rendjének megsértése, csalás, hűtlen, illetve hanyag kezelés bűntettének elkövetése miatt tesz feljelentést ismeretlen tettesek ellen.

Feljelentés a milliárdos Expo-beruházásért

Büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a pécsi Expo ügyében Páva Zsolt, a város fideszes polgármestere, miután a számvitel rendjének megsértése, csalás, hűtlen és hanyag kezelés gyanúja merült fel az elhibázott beruházás kapcsán.

Rászállott a Páva pécsi elődjei szerződéseire

Feljelentést tett a pécsi önkormányzat ismeretlen tettes ellen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon, mivel a város vezetői úgy látják, hogy a 2006-ban átadott Pécsi Expo Center beruházása során számos, bűncselekményre utaló szabálytalanság történt.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI