Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Farkasházy Tivadar [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Frei, Pálffy, Farkasházy, Rákay, Bayer – mi a közös bennük?

Senkit nem lep meg, ha kiderül, hogy egy közéleti személyiség politikai kapcsolataiból előnyt kovácsolt. Azon sem döbbenünk meg, ha valaki annak ellentétét teszi, mint amit korábban mondott. Többnyire a szereplők sem feszengenek. Még akkor sem, ha okuk lenne rá.

Farkasházy sajátos cáfolata

Nem három, „csupán” két és fél millió forintot kapott a munkaügyi minisztériumtól a Hócipő – reagált lapunk keddi írására Farkasházy Tivadar, és ezzel a tárca által elküldött hivatalos adatokat cáfolta meg.

Nőnapi cikkek: Farkasházy helyesbít

Két egymás után következő számban összesen ötoldalnyi terjedelemben tettünk eleget a szerződésben vállalt kötelezettségünknek – tudatta a VGO szerkesztőségével Farkasházy Tivadar annak kapcsán, hogy a Magyar Nemzet azt írta: a Hócipő című lap hárommillió forintot kapott a munkaügyi minisztériumtól egy nőnapról megemlékező cikk közléséért.

A Hócipő hirdetési tarifája ötszázezer forint oldalanként

Farkasházy Tivadar szerint a Magyar Nemzet ismételt támadása feltehetően annak következménye, hogy a polgári napilap nemrég egy pert veszített ellene; mindezt a humorista annak kapcsán közölte, hogy a közelmúltban a Magyar Nemzet azt írta: a Hócipő című lap hárommillió forintot kapott a munkaügyi tárcától egy nőnapi megemlékező cikkért.

Farkasházy visszavág a Magyar Nemzetnek! Farkasházy: Bástya elvtárs fia vagyok

A napokban egy, a Magyar Nemzet hasábjain megjelent cikk nem kevesebbet állított, minthogy bizonyos lapok - köztük a Hócipő - busás haszon fejében állami megrendelésre közölt írásokat. Erre a feltevésre reagált Farkasházy Tivadar - válaszát itt közöljük.

Hócipős „névjegy” 73 ezer forintért

Meglehetősen magas „sordíjat” kapott a Farkasházy Tivadarhoz köthető Hócipő című kormánypárti hecclap egy nőnapi cikkért lapunk számításai szerint.

Hárommilliós nőnapi gázsi

Állami infúzióval óvják a pénzhiánytól Farkasházy Tivadar balliberális vicclapját: a Hócipő hárommillió forintot kapott a munkaügyi minisztériumtól egy nőnapról megemlékező cikk közléséért.

Köszöntő hárommillióért

Farkasházyék cége a Hócipő Kiadványszervező és Lapkiadó Kft. hárommillió forintot kapott tavaly márciusban azért, hogy "a 100. nőnap alkalmából emlékező cikket jelentessen meg". Nem cikksorozatról, hanem egyetlen cikkről volt szó.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI