Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Fenyvesi Gábor [X]
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Már csak egy évet kell vendég nélkül kihúznia a volt fideszes alpolgármesternek

Az EU erősen támogatja a falusi turizmust, többek között azzal, hogy szálláshelyek kialakítására ad vissza nem térítendő pénzt, akár több tízmilliót. 2017 februárjában készítettünk egy nagyobb összeállítást ezekből a részben vagy teljesen uniós támogatásból épült vagy felújított vendégházakból, melyek közül vagy 30 esetében látványosan helyi polgármesterek, volt polgármesterek, alpolgármesterek, illetve azok rokonai nyertek uniós pénzt.

15 ezret fizethet a fideszes "áldoktor" - Továbbra is alpolgármester

Jogosulatlan címhasználat miatt 15 ezer forintos szabálysértési bírságot rótt ki Salgótarján fideszes alpolgármesterére a városi rendőrkapitányság - idézi a távirati irodát a Híradó.

Nem hamisított okiratot Salgótarján alpolgármestere

Megszüntette a bíróság a Salgótarján fideszes alpolgármestere ellen folytatott büntetőeljárást, aki doktori címet használt, noha felsőfokú végzettsége sincs - a döntésről és annak indokairól a bíróság adott tájékoztatást csütörtökön.

Vádat emeltek az alpolgármester ellen

A Salgótarjáni Városi Ügyészség vádat emelt Fenyvesi Gábor, Salgótarján fideszes alpolgármestere ellen, aki úgy használt doktori címet, hogy felsőfokú végzettsége sincs.

Salgótarján fideszes polgármestere ellen okirathamisítás a vád

Vádat emelt az ügyészség Salgótarján fideszes alpolgármestere ellen, aki doktori címet használt, noha felsőfokú végzettsége sincs - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel kedden.

Tovább vizsgálják a salgótarjáni „diplomaügyet”

Az ügyészséghez fordult Salgótarján fideszes alpolgármesterének korábbi tanári tevékenysége miatt egy szocialista képviselő.

Időt kér a rendőrség a fideszes alpolgármester diplomaügyében

A rendőrség a meghosszabbított határidő alatt sem tudta befejezni a nyomozást Salgótarján fideszes alpolgármesterének diplomaügyében, így újabb halasztást kér az ügyészségtől
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Eltérített vidékfejlesztési pályázatok

Eltérített vidékfejlesztési pályázatok

A Darányi Ignác-terv a Nemzeti Vidékstratégia végrehajtására (a kis-, közepes családi gazdálkodók, helyben lakó gazdálkodó családok támogatására indul. Részben a 2014-ig le nem kötött EU-források...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI