Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Ferihegyi Utasterminál Fejlesztő (FUF) Kft. [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Rajnai Attila: Privatizációs légörvény - Ferihegyi haszonlesők VII.

A Budapest Airport Zrt. huszonöt százalékos állami részvénycsomagjának gyors eladásával a Fidesz szembemegy az elmúlt tíz évben hangoztatott gazdasági elveivel, miszerint a ferihegyi nemzetközi reptér egy aranytojást tojó tyúk, és ezért állami kézben kell maradnia.

Hűtlen kezelés miatt feljelentést tett egy fideszes politikus

Különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen Schneller Domonkos, a Fidesz fővárosi képviselője.

1,7 milliárdos hűtlen kezelés - feljelent a fővárosi Fidesz

Különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen Schneller Domonkos, a Fidesz fővárosi képviselője; ezt maga a politikus közölte a távirati irodával.

Hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett a Fidesz

Újabb fordulatot vett lapunknak a Ferihegyi Utasterminál-fejlesztő Kft. ügyében indított cikksorozata: Schneller Domonkos, a Fidesz fővárosi képviselője különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen.

Más osztotta a lapokat - Veres-ügyben cáfol a szaktárca

A Ferihegyi Utasterminál Fejlesztő Kft. sorsa nem 2006-ban – ahogy a Magyar Hírlap szerdai számában állítja –, hanem jóval korábban, 2001-ben pecsételődött meg - olvasható a Pénzügyminisztérium közleményében. A lap nem veszi figyelembe a tényeket amikor azt írja, hogy a ferihegyi lapokat Veres János osztotta - állítja a közlemény.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI