Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fiatal Városért Egyesület [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Zuschlag-per: nem tudta az elnök, mit csinál az egyesülete

A Zuschlag-perben az egyik tanú kihallgatásakor elmondta, nem tudott arról, hogyan működött az egyik civil szervezet, amelyiknek az elnöke volt.

Zuschlagra vallott egykori évfolyamtársa

A „Fiatal városért egyesület” elnökének volt bejegyezve 1999-2001 között O. Péter, akit ma (szerda) tanúként hallgattak meg a Zuschlag-perben.

Arató felesége sok bulira emlékszik a zuglói MSZP-irodában

Kinisch Andrea, az MSZP zuglói önkormányzati képviselője a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon csütörtökön elhangzott tanúvallomásában nem emlékezett arra, hogy egy éjszakába nyúló buli után alapították volna meg az egyik, Zuschlag Jánoshoz köthető egyesületet

Arató Gergely felesége is alig emlékezett az alapítósdira

Újabb MSZP-s politikus, ezúttal Kinisch Andrea, Arató Gergely oktatási államtitkár felesége állt a Bács–Kiskun Megyei Bíróság elé. A párttársa, Zuschlag János nevével fémjelzett büntetőper tanújaként kellett megjelennie.

Ingerült lett az egyik tanú a Zuschlag-peren

Hangos vita alakult ki kedden a Zuschlag-perben Prácser László kilencedrendű vádlott védője és az egyik tanú között.

Zuschlag-per: Arató Gergely mindent tagadott

Arató Gergelynek, az oktatási tárca államtitkárának meghallgatásával folytatódott a Zuschlag János és más volt szocialista politikusok nevéhez köthető büntetőper tárgyalása.

Arató Gergely másként emlékszik, mint Zuschlag

Arató Gergelyt, az oktatási minisztérium államtitkárát, Zuschlag János egykori irodai-szobatársát hallgatja meg ma tanúként a Zuschlag-perben a Bács-Kiskun Megyei Bíróság.

Európai keretből is jutott Zuschlagéknak

Lapunk információi szerint az Európai Unió Ifjúság 2000-2006 nevű programjának magyarországi keretéből több mint húszmillió forint jutott azoknak a szervezeteknek, amelyek a Zuschlag-ügyben az ügyészség látókörébe kerültek.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI