Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Baja Város Önkormányzata [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Zsigó 4,5 milliót autózott el három év alatt

Újabb gyanús kiváltság. Míg Zsigó Róbert fideszes képviselő havi 557 ezer forintot vesz fel havonta a parlamenttől választókerületi pótlék címén, addig Baja polgármestereként a helyiek fizetik a benzinpénzét.

Áll a könyvtárbotrány Baján – Itt a lex Zsigó háttere

A szabályos pályázatot beadó korábbi igazgatót elképesztő módon golyózták ki. Az új kiíráson már könnyítettek, miután Zsigó Róbert sikeresen lobbizott törvénymódosításért. A friss pályázók közt ott a bajai polgármester egyik „rajongója” és egy munkatársa is. De ki fog itt nyerni?

Bajai pályázóért lobbizott Zsigó Róbert egy törvénymódosításnál

Egy birtokunkba került dokumentum szerint a bajai polgármester Halász Jánost kérte meg, módosítson egy kormányrendeletet úgy, hogy a közművelődési magasabb vezetők képesítési követelményeit némileg enyhítsék. Megtörtént. Egy bajai könyvtár igazgató pályázata állhat a háttérben.

Juhász Péter ingatlanpanamát sejt Baján

Lőtérként nyilvántartott telket adtak el Baján, és bár a területen soha nem folyt éleslövészet, egy Fidesz-közeli vállalkozó lőszermentesítés címén a vételár nagyobb részét visszakapja az önkormányzattól – állítja Juhász Péter, aki emiatt feljelentést tett.

A sérthetetlen Fidesz-rokon

Két év tisztességes és lelkiismeretes nyomozás, sok odaadó rendőri munka és sok költség után váratlanul megszüntette a nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya P. Lászlóné ellen, akivel szemben ezen az ügyön kívül is több büntetőeljárás van folyamatban.

Narancsszínű pénzszivattyú dolgozik Baján?

Megújul Baja belvárosa. Ez jó hír. Csakhogy az érintett kereskedők állítják: amit csak lehetett, elrontottak a felújítás során, ami jóval drágább lesz az eredetileg tervezettnél. Az ellenzék narancsszínű pénzszivattyút emleget.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI