Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Személyek:
Bakos Erika [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Lemondott cégvezetői megbízásáról Meggyes Tamás kabinetfőnöke

Nem vártam meg a jegyzői utasítást, hétfőn lemondtam mindkét cégben a vezetésről. Nem fogja törölni elérhetetlenség miatt a cégbíróság a MED 21 Kft.-t sem...

Segítene megtalálni 'Kövér Szilárd eltűnt cégét' az MSZP

Az MSZP azt javasolja az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak (APEH), hogy ha meg akarja találni a százmilliós adótartozást felhalmozó Kövér Szilárd eltűnt cégét és vezetőit, akkor olvassanak újságot.

Elhúzódó törlési folyamat

Egyelőre nem törli a cégbíróság a nyilvántartásból a MED 21 Kft.-t - tudta meg a Népszabadság a cég megszüntetésére irányuló végzést idén június 2-án elrendelő bíró munkatársától.

Tóth Ákos: Majd a Laci

Baj esetén Kövér Lacihoz lehet fordulni, biztatja egymást egy fóti beruházás kapcsán egy hangfelvétel tanúsága szerint néhány férfi, miközben arról tárgyalnak, hogyan is lehetne egy kis pluszpénzt, nem olyan sokat, csak néhány tízmilliót saját zsebbe tenni...

'Adócsaló cégekből húzott párthasznot a Fidesz'

Orbán Viktor és a Fidesz is hasznot húzott a párthoz közeli, gyanús körülmények között eltűnt adócsaló cégekből - jelentette ki Nyakó István MSZP-szóvivő.

Kövér Szilárd eltűnt cégei nyomában

A több mint százmillió forint adóval és a munkásai bérével is elmaradásban lévő Királyi Magyar Egyetemi Nyomda Rt. fölszámolása és a cégjegyzékből való márciusi törlése után ezúttal annak tulajdonos cégét, a MED 21 Kft.-t szünteti meg a bíróság, mert nem találják székhelyén.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI