Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Személyek:
Bereznai Csaba [X]
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Megrótták a tatabányai fideszes alpolgármestert

Megrovásban részesítette Tatabánya fideszes alpolgármesterét, Bereznai Csabát a Veszprémi Törvényszék, amiért nyolc évvel ezelőtt 7,5 millió forintot utalt át az általa vezetett Majki Népfőiskola számlájáról két biztosítónak úgy, hogy az életbiztosítások haláleseti kedvezményezettje egyik hozzátartozója volt.

MSZP: 7,5 milliót "sikított" a Fidesz embere, mondjon tán le!

Tatabánya jelenlegi fideszes alpolgármestere, Bereznai Csaba bűnösségét állapította meg jogerősen a Veszprémi Törvényszék hűtlen kezelés kísérlete miatt. Bereznai nyolc éve – a tatabányai Fidesz-frakcióvezetője volt – másfél év alatt 7,5 millió forintot utalt az általa elnökölt Majki Népfőiskola Társaság számlájáról két biztosítónak. Az életbiztosítások kedvezményezettje ő és a felesége volt. A rendőrség akkor vádemeléssel zárta le a nyomozást. A hosszú évekig tartó ügyben a Fidesz próbálta „tisztára mosni a szennyest“, ám a mostani jogerős döntés végül megállapította a hűtlen kezelés kísérletét.

Népszava: elítélték a fideszes alpolgármestert

Hűtlen kezelés kísérlete miatt elítélte és megrovásban részesítette a Veszprémi Törvényszék Bereznai Csaba tatabányai fideszes alpolgármestert.

Elítélték a fideszes alpolgármestert

Jogerősen Tatabánya fideszes alpolgármesterének bűnösségét állapította meg a Veszprémi Törvényszék, de az elsőfokú döntésnél enyhébb büntetést szabott ki hűtlen kezelés kísérlete miatt Bereznai Csabára - közölte lapunkkal a törvényszék.

Folytatódik a sikkasztással vádolt fideszes pere

Péntek reggel, fél órás késéssel fél kilenckor kezdődött Bereznai Csaba, a Majki Népfőiskola volt elnökének tárgyalása. A tatabányai Fidesz-frakció vezetőjét hétmillió forintos sikkasztással vádolják.

Nem sikkasztott a fideszes politikus: hűtlen kezelés a vád

„Most akkor mit követtem el?”, kérdezte Bereznai Csaba a pénteki tárgyalása végén, amikor az ügyészség bejelentette, módosítják a vádat...

Hétmilliós sikkasztással vádolják a fideszes frakcióvezetőt

Pénteken tanúmeghallgatásokkal folytatódott a Majki Népfőiskola volt elnöke, Bereznai Csaba ügyének tárgyalása.

A sikkasztással vádolt fideszes nem jelent meg a bíróságon

Elnapolták Bereznai Csaba, tatabányai Fidesz-frakció vezetőjének, a Majki Népfőiskola volt elnökének tárgyalását hétfőn, mert a képviselő fekvő beteg, erről orvosi igazolást is küldött a bíróságnak.

Többmilliós sikkasztással vádolnak egy tatabányai fideszest

A kiemelten közhasznú Majki Népfőiskola Társaság pénzéből kötött magánbiztosításokat Bereznai Csaba, a Fidesz tatabányai frakcióvezetője.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI