Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Budapest Airport (BA) Zrt. [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Van élet a Malév után is, de szomorú

Hétfőn tárgyalja a parlament Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos előterjesztését, melynek célja egy olyan vizsgáló bizottság létrehozása, amely a szocialista kormányok felelősségét állapítaná meg a Malév csődje miatt. Ugyanakkor elutasítja azt a szocialista a javaslatot, amely 1990 óta vizsgálná a légitársasággal kapcsolatot döntéseket.

A szocik már megint menekülnek a felelősség elől

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos nem támogatja a Malév és a Budapest Airport privatizációját vizsgáló bizottságról szóló indítványához érkezett módosító javaslatokat és a légitársaság csődjében az Orbán-kormány szerepét vizsgáló új vizsgálóbizottság felállítását sem, mert szerinte ezekkel a szocialisták csak a politikai felelősséget akarják elhárítani maguktól – a fideszes politikus erről pénteken beszélt az MTI-nek.

Adócsaló Eclipse?

Szoros nemzetbiztonsági kapcsolatokkal rendelkező cégcsoport üzletelt kétkezi számlagyárosokkal – ez az Eclipse Zrt.-nél gyanított adócsalás lényege. A cég Pintér Sándortól sem áll távol, az ő megtámadása mögött fideszes belharcok állhatnak.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

Eclipse-ügy

Eclipse-ügy

A gépjárművek eredetiségvizsgálatához szükséges informatikai rendszert kiépítő Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. vezérigazgatóját és hat munkatársát 2010 márciusában helyezte előzetes letartóztatásba...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI