Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Személyek:
Csécsei Béla [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Csendben nézi a tanácsadásokon háborgó Fidesz a zuglói szerződéseket

Bár korábban épp fideszes politikusok támadták leghevesebben az önkormányzati tanácsadói szerződéseket, a saját párttársaikkal kötött zuglói megállapodásokat nem tartják kifogásolhatónak.

Kiegyezett a Fidesszel, élete végéig fizetést kap

Derce Tamást élete végéig kaphatja az újpesti polgármester fizetésének hatvanöt százalékát. A Fidesz vezette önkormányzat olyan életműdíjat alapít, amit a kiírás szerint legalább egy évtizedig másnak nem lehet odaítélni.

Józsefváros: összejátszással vádolja a Fideszt és az SZDSZ-t az MSZP

AZ MSZP szerint Csécsei Béla százmilliós lelépési pénze és a polgármesteri pozíció az ára a Fidesz-SZDSZ nyolcadik kerületi koalíciójának.

Zsarolás miatt állt félre Józsefváros polgármestere?

Öt éven át havi 750 ezer forintért ad tanácsokat a józsefvárosi önkormányzatnak Csécsei Béla polgármester, aki nemrég mondott le posztjáról - mandátumát illetően a napokban lesz időközi polgármester-választás.

Újabb gyanús ügy - kenőpénzt kértek egy józsefvárosi pályázatnál?

Egy kft állítja: pályázatot nyert, de azért nem vehette bérbe a józsefvárosi önkormányzat tulajdonában lévő épületet, "mert a cégvezetők nem voltak hajlandóak 30 millió forintot az illetékesek zsebébe tenni."
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Derce életjáradéka

Derce életjáradéka

A 2010-es önkormányzati választásokat követően a Wintermantel Zsolt vezette friss újpesti önkormányzat Semsey Aladár Újpesti Életműdíjat hozott létre.
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI