Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Személyek:
Denke Valéria [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Polgármester és pénz nélkül

Megbízott polgármester és jegyző irányítja Vajszlón az önkormányzatmunkáját. A kétezer lelkes, dél-baranyai falu képviselő-testülete megszavazta, hogy fegyelmi eljárást indít Vajszló fideszes polgármestere, Denke Valéria, valamint a község jegyzője, Ornódi Lívia ellen.

Kormányhivatal: jogosan küldték el a polgármestert Vajszlón

Érvényes a polgármester és a jegyző felfüggesztése a képviselő-testület május 19-i határozata értelmében – ezt állapította meg a kormányhivatal az ügy törvényességi vizsgálatával kapcsolatos állásfoglalásában, közölte Gut Antal alpolgármester.

Felfüggesztették Vajszló fideszes polgármesterét és a jegyzőt

Hivatalosan felfüggesztették Denke Valériát, a Baranya megyei Vajszló fideszes polgármesterét, valamint a település jegyzőjét a csütörtöki testületi ülésen. A vajszlói grémium a május 19-i ülésen mutatott ajtót a polgármester asszonynak, mert egy szakértői vizsgálat szerint visszaélés gyanúja merült fel vele kapcsolatban.

Felfüggesztették a vajszlói polgármestert

Visszaélés gyanúja merült fel Vajszló fideszes polgármesterével kapcsolatban egy könyvvizsgálói jelentés alapján. Denke Valériát egy vitatott ülésen felfüggesztette a képviselő-testület.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI