Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
FM1 Konzorcium [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Indul a Sláger-per Washingtonban

Az Emmis Molnár Péter, a magyar állam Körmendy-Ékes Judit véleményére támaszkodik Ma megkezdődik a Sláger Rádió kontra magyar állam per a Világbank mellett működő washingtoni székhelyű nemzetközi választott bíróságon – értesült a Népszabadság. A per első tárgyalási fordulóját hétfőtől szerdáig tűzték ki a választott bíróságon.

Felmondták a Neo FM műsor-szolgáltatási szerződését

A Médiatanács a szerda délelőtti ülésén hivatalosan is napirendjére vette a Neo FM ügyét, és a hatóság felmondta a kereskedelmi rádió műsor-szolgáltatási szerződését a csaknem 750 millió forintos tartozás miatt.

Pártemberek tűnnek fel a rádióbotrány perében

Pert indítottak Magyarország ellen a Danubius és a Sláger rádiók tulajdonosai, szerintük frekvenciáik 2009-es elvesztése mögött a politika áll. A keresetlevél szerint mindkét rádió képviselőinél puhatolóztak a Fideszhez, illetve az MSZP-hez köthető emberek.

Elsumákolt díjjal hömpölyög tovább a rádióbotrány

Titokzatos módon csökkentette a médiahatóság a Class FM és a Neo FM által az államnak fizetendő díjat, pedig a rádiók ezekre az összegekre hivatkozva kapták meg a frekvenciákat a 2009-ben nemzetközi vihart is kavaró pályázaton. A hatóság csak a csökkentést ismeri el, de az adók érdekeire hivatkozva nem teszi közzé, pontosan mekkora díjat kell most fizetniük az eredetileg nagyon bőkezű ajánlatot tevő cégeknek.

"A bozótharcosok győztek" - Boros Lajos, a Bumeráng műsorvezetője

A múlt héten megszűnt a Sláger Rádió. Az ország legnépszerűbb rádióadása, a Bumeráng immár a műsor készítőinek kezében van, ők tárgyalnak a jövőjéről. Egyebek mellett azzal a csatornával is, amelyet pár hete még fel akart gyújtani néhány feldühödött Bumeráng-rajongó.

Eltussolt frekvencia-botrány?

A Magyar Demokrata Fórum szerint a Fidesz és az MSZP a parlamenti szavazáson beismerte: érintettek a rádiófrekvencia-botrányban - közölte Csapody Miklós országgyűlési képviselő.

Dávid Ibolya: Bajnai cinkosává válik egy korrupció gyanús politikai mutyinak?

Nyílt levélben kéri Dávid Ibolya, hogy a kormányfő lépjen, mielőtt a Sláger és a Danubius helyén elindulnának az új rádiók.

Csak az SZDSZ sürgeti a rádiópályázatot vizsgáló bizottságot

Nem tárgyal az Országgyűlés sürgősséggel arról, felállítsanak-e az országos kereskedelmi rádiófrekvenciák megpályáztatását vizsgáló parlamenti bizottságot. Az SZDSZ kivételével valamennyi pár elutasította a kérdés sürgős napirendre vételét.

Politikai frekvencián

Irreális üzleti tervet adott le a rádiós frekvenciapályázat két nyertese. A politikai mutyi övezte döntést a vesztes Sláger perben támadja meg, ám sok esélye nincs.

Furcsa "fordított lobbi" a rádiófrekvenciák körül

Az ORTT-döntést megelőző hetekben mindkét, végül elbukott kereskedelmi rádiót megkeresték a két legnagyobb párt médiapolitikusai, akik frekvenciáik megtartásával kecsegtették a rádiókat, ha a szolgáltatók többségi tulajdonrésze magyar cégekhez kerül.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI