Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Fidesz highlight_off
Független Kisgazdapárt (FKgP) highlight_off
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Hasított légtér

Lassan homályba vész a Gripen vadászgépek vásárlásának hátterét feltáró, több ország hatóságainak együttműködésével indult büntetőeljárás.

Zuschlag koalíciója

A civil szervezetek laza támogatási, valamint formális ellenőrzési rendszere nem új keletű, kizárólagos szocialista találmány.

Zuschlag elődei: politikusok, akik csúnyán bebukták

Bár a minősítés - bűnszervezetben elkövetett csalás - egyedivé teszi a szerdán kezdődött Zuschlag-pert, mégsem példa nélküli, hogy politikus kerül a vádlottak padjára.

Az utolsó székháztörténet

A Fidesz országgyűlési határozattal kötelezné az Állami Számvevőszéket arra, hogy vizsgálja ki az MSZP Köztársaság téri székházának közelmúltbeli eladását. Az ellenzék ugyanis "mutyizást" gyanít. Nyilván mert ők is emlékeznek még a többi pártrezidencia történetére.

Kabai és az atommag

Kabai Károlyból - Veres János pénzügyminiszter egykori üzlettársából - híres ember lett. Az egykori nyírbogáti szocialista alpolgármester, jogerős bírósági ítélete ellenére nem vonult börtönbe, mígnem a múlt héten szerencsére megtalálta a pszichiátrián a Hír TV...

Szabadi Béla büntetőpere: A magányos tettes

Megengedhető lazaság – JOGEGYSÉGI DÖNTÉS A HANYAG KEZELÉSRŐL

Az Orbán-kormány adu ászai: Mi mindent vittek?

Civilnek álcázott pártingatlanok

A társadalmi szervezetek ingatlanjuttatása során számos pártokhoz kötődő egyesület és alapítvány is a nyertes pályázók közé került. A Fidesz és az MSZP azt hangoztatja, hogy a kérelmek elbírálásakor nem párt-, hanem szakmai szempontokat vettek figyelembe.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>