Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Miről mondott le eddig Schmitt Pál?

Schmitt Pál életében nem gyakran történt olyan, hogy megvált volna egy tisztségtől, hacsak a karrierje építése érdekében nem volt muszáj. Akkor sem könnyen.

Nem kapott selyemzsinórt Schmitt

Elkenné a Schmitt Pál államfő körül kialakult plágium-botrányt az Orbán-kormány, illetve a Fidesz. Ugyan tegnap már a jobboldali értelmiségi holdudvar is a köztársasági elnök távozását követelte, a miniszterelnök szóvivője "bulvárkacsának" minősítette a gyanút, és a Semmelweis Egyetem sem vizsgálja Schmitt disszertációját.

Schmitt dossziéjában már ott a bejegyzés a plágiumügyről

A fokozatot kiadó egyetemre, illetve az államfőt jelölő pártra, a kormányra és a Köztársasági Elnöki Hivatalra vet rossz fényt Schmitt Pál plágiumügye – mondta a hvg.hu-nak Balázs Péter volt külügyminiszter, egykori diplomata. Szerinte már minden nagykövet lejelentette országának az esetet, Schmitt dossziéjában már mindenhol ott a bejegyzés a botrányról.

Kivéve a gyevi fideszes

A fideszes Nyitrai Zsoltnak a 4,2 millió forintos végkielégítés után nem kellett 98 százalékos adót fizetnie, írja az MSZP Demokrácia Központja, s arra figyelmeztet, a Fidesz teli van gyevi bírókkal.

Vezetői állás a honatya nejének

Pályázat nélkül lett idén január elsején a Csongrád megyei megbízott tiszt­i főorvos Kalmár Ferenc KDNP-s országgyűlési képviselőnek, a párt alelnökének a felesége

A tévévezér és felesége Felleginek ír beszédeket

Áfával együtt 2 187 500 forintot kap az év első öt hónapjára beszédírásra Ókovács Szilveszter Duna TV-s vezérigazgató felesége, Máthé Zsuzsa. Fellegi Tamás miniszterrel szerződtek.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI