Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Személyek:
Mádly Zsolt [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Ejtette a Fidesz a botrányokat halmozó fóti polgármestert

Úgy tűnik, cserbenhagyta a botrányairól elhíresült fóti polgármestert a Fidesz–KDNP-pártszövetség, az őszi önkormányzati választásokon ugyanis a helyi pártelnököt indítják helyette.

Újabb kazetták a fóti 'pótmunkaügyben'

Tanúként hallgatta meg a rendőrség a fóti hangfelvétel egyik szereplőjét, majd a nála elrendelt házkutatás során újabb kazettát foglaltak le, amely megerősítheti a bűncselekmény gyanúját az úgynevezett "pótmunkaügyben".

'Azt mondta a fóti polgármester, ha meglát, lelő'

Nem mond le a Fóti Közszolgáltató Kft. ügyvezetője, aki szerepel azon a hangfelvételen, amelyen a cég fideszes felügyelőbizottsági elnökével és egy építőipari vállalkozást képviselő ügyvéddel arról beszélnek, miként lehetne "pótmunkával" elkölteni a nyertes ajánlat és a fóti pályázat keretösszegének több tízmilliós különbözetét.

Nem csitul a politikai botrány Fóton

Nem fogadja el az ellene indított fegyelmi eljárásról, illetve a munkájából való felfüggesztésről szóló többségi testületi határozatot Fót polgármestere.

Újabb botrányos videó! - Fót polgármestere "kiverte a biztosítékot"

Ismét botrányba fulladt a képviselőtestületi ülés Fóton. A múlt hét eleji tanácskozás azzal ért véget, hogy Mádly Zsolt fideszes polgármester evőeszközökkel feszítette fel a hivatali kapcsolótáblát, majd lekapcsolta a villanyt, hogy a szocialisták ne tudjanak a házban ülésezni. Az esetről videófelvétel is készült.

Gyanús cégért harcolt a polgármester

Már javában folyt a rendőrségi vizsgálat a fóti útépítés kapcsán kirobbant korrupciógyanús botrány ügyében, amikor település polgármestere még mindig a gyanúba keveredett cég mellett kardoskodott.

'A polgármester úr ingerküszöbe alacsonyabban van'

Fejbe dobta egy mikrofonnal Fót szocialista alpolgármesterét a város kereszténydemokrata vezetője egy képviselő-testületi ülésen, miután az a kezére csapott. Az esetről készült videofelvételen látszik, hogy a baloldali politikus orra felrepedt.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI