Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Fidesz highlight_off
Magyar Nemzet highlight_off
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

A Simicska–Orbán-kiegyezés titkai - A szabad elvonulás ára

Az elmúlt három évben akadt pillanat, amikor Simicska Lajos hajlandó lett volna kiegyezni Orbán Viktorral, de a felesége az utolsó percig tartotta benne a lelket. Április 8. után azonban a miniszterelnök már nem akart alkudozni. A fegyverletételt végül Nyerges Zsolt szíves közreműködésével hozták tető alá.

Ezekkel a módszerekkel gyűrték maguk alá Orbánék szinte a teljes magyar médiaipart

Összeszedtünk néhány olyan kormányzati intézkedést, amelyek következtében Magyarországon ma egyre kevesebb a független médiaműhely, és ami miatt ma jóval nehezebb az újságírók munkavégzése, mint egy nyugati demokráciában, vagy mint a rendszerváltás óta bármikor.

Rogán beleszállt a Simicska-médiába

A Fidesz frakcióvezetője szerint "csak a vak nem látja", hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió egyre közelebb kerül a szélsőjobbhoz. Rogán Antal hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában közölte: a kormánypárt korábban úgy döntött, sajtóosztályuk többé nem szervez kötelező programot fideszes politikusoknak ezekbe a médiumokba. Csintalan Sándor szerint Rogán elvesztette a kapcsolatát a valósággal.

A minisztereknek sem ajánlott a Hír TV és a Magyar Nemzet

Morális alapon kell mérlegelniük a minisztereknek, nyilatkoznak-e a Hír TV-nek, illetve a Magyar Nemzetnek. „Simicska nem idol a jobboldalon, Orbán Viktor viszont maga a Fidesz” – ez az alapvetés a jobboldali médiaháborúban.

Simicska: Háború lesz, és én nyerem meg!

Újabb fordulat következett be a Simicska-Orbán konfliktusban. A Fidesz korábbi pénztárnoka a Hír TV munkatársának telefonon elismerte, hogy valóban nyomást próbált gyakorolni jobboldali médiaérdekeltségeire. Egyre inkább úgy tűnik: a háború elkerülhetetlen.

4,5 milliárdért gyártott műsorokat a Simicska-közeli cég

Sajnálom, szeretem ezt a műsort és Gundit is! – írta több kommentelő, akiket nagyon meglepett, hogy megszűnik a M1 egyik legkedveltebb produkciója, a Gundel Takács Gábor vezette Maradj talpon!

Hogyan működött Orbán és Simicska médiabirodalma?

A Kreatív több mint nyolcvanezer közbeszerzési és reklámozási adat elemzése után kiszámolta, leírta és lerajzolta, hogyan épült fel és működött az előző Orbán-kormány alatt Simicska Lajos médiabirodalma.

Simicska bizalmasának passzolta le a médiabirodalmát

Simicska Lajos megvált a Hír TV-ben, a Magyar Nemzetben és a Lánchíd Rádióban meglévő érdekeltségeitől – de azért nem „nagyon”.

Messzire ér a Simicska-polip jeges lehelete

A múlt héten botrányos körülmények között véget ért Orbán Viktor és Simicska Lajos negyedszázados szövetsége. Simicska lemocskolta Orbánt, médiabirodalmának Orbánhoz hű vezetői felmondtak. Visszatekintünk a most lezárult korszakra. A hosszú, fagyos ellenzéki évek idején növögető Simicska-féle cégbirodalom a második és a harmadik Orbán-kormány alatt vált százmilliárdos, komplett üzletágakat lefedő, sokkarú polippá az építőipartól a szerencsejátékig.
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>