Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Személyek:
Marton István (Nagykanizsa) [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Mégsem indul vizsgálat a nagykanizsai polgármester ellen

A megyei főügyészség elutasította a nagykanizsai közgyűlés feljelentését a város szövevényes ingatlanügyei miatt - írja a Zalai Hírlap.

Nagykoalíció mondatná le a nagykanizsai polgármestert

Közös sajtótájékoztatón szólították fel csütörtökön a Fidesz, az MSZP, az MSZDP és az SZDSZ nagykanizsai közgyűlési frakcióinak vezetői és képviselői Marton István polgármestert, hogy megosztó politikája miatt távozzon posztjáról.

Rendkívüli ülés a nagykanizsa polgármester luxusautójáról

Rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi az SZDSZ és az MSZP Nagykanizsán a luxusnak minősített polgármesteri autó közbeszerzésének visszavonásáért - közölte az SZDSZ városi alelnöke.

Luxusautó a polgármesternek

Sízsákot, televíziózásra is alkalmas képernyőt, fa- vagy bőrkormányt is tartalmaznia kell a legalább 220 lóerős, tízmillió forintos polgármesteri szolgálati autónak, amelynek közbeszerzési kiírásáról a napokban döntöttek Nagykanizsán.

Marton Istvánnak kell a 220 lóerő

Nagykanizsa megyei jogú város polgármestere zokon vette, hogy a sajtó a hétvégén negatív színben tüntette fel az új szolgálati autó beszerzését.

"Szeretem a kényelmet" - luxusautó a fideszes polgármesternek

Sízsákot, televíziózásra is alkalmas fedélzeti képernyőt, fa vagy bőr kormányt és betéteket is tartalmaznia kell a legalább 220 lóerős, 10 millió forintos polgármesteri szolgálati autónak, amelynek közbeszerzési kiírásáról a napokban döntöttek Nagykanizsán.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI