Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
MIÉP [X]
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Készek a szavazólapok Ferencvárosban

Miközben tegnap már megérkeztek a ferencvárosi időközi voksolás kinyomtatott szavazólapjai a választási irodára, rajtuk a hat, jogerősen induló jelölt nevével, élénk nyilatkozatháború dúl a pártok között arról, melyikük követhetett el csalást és kinek kellene emiatt visszalépnie.

"Már induláskor számítottunk a szélsőjobb erőteljes megjelenésére"

A Jobbik azon tevékenységére utalva, amelyben ők azt állították, hogy a Fidesz 415 kopogtatócéduláját adta át a MIÉP-nek hozzátette: "a felmerülő problémákra a demokrácia keretein belül kellett volna megoldást találni, nem pedig úgy, hogy valaki egy választási bizottság tagjaként önkényesen rendőrt, nyomozót, bírót játszik."

Lavina Ferencvárosban

Szinte minden napra jut egy botrány a vasárnapi ferencvárosi időközi választás előtt. A választási bizottság naponta ülésezik az újabb panaszok miatt, miközben nő a feljelentések, perek száma is.

A Jobbik a maga részéről az ügyet lezártnak tekinti

A Jobbik szerint a Fidesz alaptalanul vádolja őket rágalmazással - ezt Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke és IX. kerületi országgyűlésiképviselő-jelöltje közölte szerdán a Fidesz közleményére reagálva.

Szavazásélénkítő a botrány

Épp a botrányok miatt mennek el sokan szavazni vasárnap a ferencvárosi időközi választáson – erről beszélt lapunknak Bácskai János, a Fidesz jelöltje.

A Jobbik a Fideszt támadja

A Jobbik szerint a Fidesz ellenük dolgozott, őket akarták gyengíteni az időközben a vasárnapi ferencvárosi választásból csalás miatt kizárt MIÉP-es jelölt támogatásával.

A zűrös választás

Egyre több a bizonytalanság és a "rendszerhiba" a vasárnapi, ferencvárosi időközi parlamenti választás körül. Előbb az ajánlószelvények máig tisztázatlan ügye adott alapot a találgatásokra, a múlt hét szombaton és vasárnap pedig a külképviseleti szavazás maradt el.

Újabb vádak és rágalmak Ferencvárosban

A Jobbik ezúttal a Fideszt gyanúsította meg választási csalással a Ferencvárosban, a Fidesz jogi útra tereli az ügyet. A helyi választási bizottsághoz fordult az egyik külföldön tartózkodó ferencvárosi lakos, mert nem szavazhatott a külképviseleten.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI