Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Személyek:
Németh Árpád [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Övéit védi, másokat gyanúsít a Fidesz

Újabb feljelentések várhatók, miközben már most is több nyomozás is folyik Esztergomban olyan ügyekben, melyek Meggyes Tamás volt fideszes polgármester idején történtek.

Kétes indulókkal próbálkozik a Fidesz

Több, a legkülönfélébb büntetőeljárásokban érintett, továbbá gazdasági-politikai "mutyik" gyanújába keveredett politikusát indítja el a Fidesz vidéken az októberi önkormányzati választáson. A jelek szerint több "saját" csontváza lehet a kormánypártnak országszerte.

Rendőrségi nyomozás Várpalotán

Házkutatást tartott és iratokat foglalt le a rendőrség a Németh Árpád fideszes polgármester vezette várpalotai önkormányzatnál és a város vagyonkezelési feladatait is ellátó cégnél - értesült lapunk.

Várpalota: háború a Béke étterem körül

Várpalota szocialista parlamenti képviselőjének a cége nyerte el a város pályázatán az egykori Béke étterem bérleti jogát, ám a szerződést - a fideszes polgármester utasítására - mégsem kötötték meg.

Kormányprogramos WC-papír van...

Sokak szerint kart karba öltve jár Várpalotán a fideszes városvezetés és néhány, a szélsőjobbhoz kötődő szervezet – állította egy Veszprém megyei szocialista országgyűlési képviselő.

Az MSZP szerint Várpalota pénze szélsőjobbhoz szivárog

Az MSZP szerint várpalotai önkormányzat pénze szélsőjobboldali civil szervezetekhez szivárog át - mondta Deák Istvánné, a település szocialista országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten újságíróknak.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Esztergom-Budapest vasútvonal

Esztergom-Budapest vasútvonal

Az Esztergom-Budapest vasútvonal a MÁV 2-es számú. Aquincum és Pilisvörösvár között kétvágányú, Pilisvörösvártól Esztergomig egyvágányú. Ezen az 53 kilométeres vasútvonalon található...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI