Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Személyek:
Szent-Iványi Géza [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Fóti brókervircsaft: ez lesz a jelentésben!

Elutasította a rendőrség a brókerbotrány fóti szálában tett ellenzéki feljelentést – értesült az Átlátszó. Elkészült ellenben az egymilliárdos helyi brókermutyi ügyében a vizsgálóbizottság részjelentés tervezete, amit ma délután tárnak a képviselőtestület elé.

A csalásért elítélt fideszes expolgármester újra a színen

Újra forrnak az indulatok Fóton, az új városvezetés a helyi közszolgáltató cég élére a korábbi fideszes polgármestert ültette, akit néhány éve csalásért pénzbüntetésre ítéltek. Szerintük ez rehabilitáció.

LB-'felmentés' Fót volt polgármesterének

A Legfelső Bíróság hatályon kívül helyezte Fót volt fideszes polgármestere ellen az e tisztsége megszüntetéséről szóló döntést, mivel az ellene hozott vádakat megalapozatlannak találta.

Gyanús cégért harcolt a polgármester

Már javában folyt a rendőrségi vizsgálat a fóti útépítés kapcsán kirobbant korrupciógyanús botrány ügyében, amikor település polgármestere még mindig a gyanúba keveredett cég mellett kardoskodott.

'A polgármester úr ingerküszöbe alacsonyabban van'

Fejbe dobta egy mikrofonnal Fót szocialista alpolgármesterét a város kereszténydemokrata vezetője egy képviselő-testületi ülésen, miután az a kezére csapott. Az esetről készült videofelvételen látszik, hogy a baloldali politikus orra felrepedt.

Kampányfinis a sok botrányt látott Fóton is

Polgármestert választanak a Pest megyei Fót városában a hétvégén, egy időben a ferencvárosi voksolás második fordulójával.

Titkos támogatást kapott egy áruháztól a fóti Fidesz

A volt fideszes polgármester rendőrségi szembesítésen mondta jegyzőkönyvbe, hogy a fóti Fidesz a 2006-os önkormányzati választás előtt a Corától kapott 400 ezer forint értékű kampánytámogatást.

Isten országát Fóton kezdenék el megvalósítani

A fóti katolikus plébánia a végítélettel példálózott, miután a helyi MSZP-Fidesz összefogás továbbra is kitart egy új egészségház építése mellett.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI