Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Személyek:
Vincze Ferenc Tibor [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

A Fidesz tisztára mosná múltját - Orbán is MSZP-közeli?

MSZP-közelinek próbálják beállítani az ellenzéki párt támogatásával megválasztott és korrupciógyanúba keveredett dögei polgármestert - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

"A Fidesz dicsőségfalán szerepelt, majd kiretusálták a párt múltjából"

Az MSZP szerint a korrupciós üggyel összefüggésbe hozott dögei polgármester a Fidesz támogatását élvezte, és nem a szocialistákét.

Vesztegetéssel gyanúsított polgármester

A nyíregyházi nyomozó ügyészség a napokban gyanúsítottként hallgatta meg Vincze Ferenc dögei polgármestert hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntette miatt.

MSZP: a dögei polgármester nem a baloldalé

Az MSZP szerint fénykép bizonyítja, hogy Hiller István oktatási és kulturális miniszter nem járt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dögén a korrupciógyanúba kevert polgármester meghívására.

Valakik loptak, vagy valakit megloptak

A dögei önkormányzat képviselő-testülete tegnap délben rendkívüli ülést tartott: a Vincze Ferenc független polgármesterrel kapcsolatban az elmúlt napokban kirobbant korrupciós botrányt vitatták meg.

Botrány: a Fidesz megpróbálta eltüntetni a korrupt polgármester nyomait

A dögei polgármestert lekozmetikázták a Fidesz honlapjáról. Miután a Hír TV nyilvánosságra hozta, hogy a Dögei polgármester is belekeveredett az uniós pénzek korrupciójába a Fidesz rögtön levette weblapjáról a fekete báránynak számító politikus nevét - legalábbis egy kis időre.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Az ügyről szóló esettanulmány itt olvasható.   Támogass minket, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben! ▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI