Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Fodor Ibolya [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

A sikkasztásért elítélt, tüntetőket hazaárulózó volt fideszes őrizheti Pécs értékeit

A Pécsistop azt írja, a Pécsi Értéktár Bizottsága jelenleg 5 tagú, és ezt szeretné Páva hat tagúvá bővíteni Fodor Ibolyával a "magas szintű munka fenntartása" érdekében. A lap idézi a város önkormányzatát: „A bizottság szakértőkkel kiegészítve válogatja majd ki a leginkább megbecsülendő pécsi értékeket.” A grémium „a munkájába bevonja az elmúlt 5 évben megválasztott díszpolgárokat, valamint a helyi, illetve megyei közművelődési feladatellátás országos módszertani intézményeit, továbbá az értékek gyűjtésével, megőrzésével, hasznosításával foglalkozó országos és területi illetőségű szakmai és civil szervezeteket is”.

Vádat emeltek az exfideszes képviselő ellen

Vádat emelt Fodor Ibolya pécsi önkormányzati képviselő ellen költségvetési csalás bűntette miatt a Pécsi Járási Ügyészség.

RTL Klub: közmunkára ítélteket dolgoztat Fodor Ibolya

Közmunkára ítéltekkel újíttatja fel albérletét Fodor Ibolya pécsi képviselő - hangzott el az RTL Klub Híradójában.

Második menet – így fejleszt Páva Zsolt Pécsen

Magasház, hitelből finanszírozott megrendelés az Elios-nak, konzultáció a blogger-polgármesterrel, Fodor Ibolya – ezektől a témáktól volt hangos a helyi, és néha az országos sajtó az önkormányzati választások óta. Az egyes ügyek megítélése lehet véleményes, de az biztos, hogy az adósságaitól tavaly megszabadított város újra vad költekezésbe kezdett – természetesen hitelből.

Képviselő maradhat a sikkasztásért elítélt fideszes

Zárt ülésen szavazott a pécsi közgyűlés. A kétharmados fideszes többség úgy döntött, Fodor Ibolya képviselő maradhat.

NEM MOND LE MANDÁTUMÁRÓL A SIKKASZTÁS MIATT ELÍTÉLT PÉCSI KÉPVISELŐ

Fodor Ibolya viszont kilépne a Fidesz-KDNP frakcióból a pécsi közgyűlésben. A kormánypártok frakcióvezetője azt javasolja: fogadják el.

Belső vizsgálat a 12 milliót sikkasztó pécsi fideszes ellen

Gyimesi Gábor, a pécsi közgyűlés Jobbik frakciójának tagja lemondásra szólította fel Fodor Ibolyát, az önkormányzat fideszes képviselőjét, mivel kiderült, hogy az asszonyt 2003-ban folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztásért másfél év felfüggesztett börtönre ítélték.

SIKKASZTOTT A HAZAÁRULÓZÓ FIDESZES

Másfél év felfüggesztett börtönt kapott Fodor Ibolya fideszes képviselő 2003-ban egy sikkasztási ügy miatt - derítette ki az RTL Klub Híradója.

Felfüggesztett börtönt kapott

Több mint 12 és fél millió forintot sikkasztott Fodor Ibolya egykori munkahelyén, értesült az RTL Híradó. Fodor Ibolya az a fideszes képviselő, aki két hete hazaárulónak nevezte a kormány ellen tüntetőket. A politikust tettéért 2003-ban, jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettében, mint bűnsegédet találták bűnösnek.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Az Elios Zrt. közbeszerzési sikerei

Az Elios Zrt. közbeszerzési sikerei

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb vállalkozása, az Elios Innovatív Zrt. 2009-ben jött létre. Első évében 8,4 millió forintos árbevételt termelt, 2011-re azonban ez az összeg meghaladta a hárommilliárdot....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI