Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fővárosi Egészségközpont Egészségügyi Szolgáltató Zrt. [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Demszky mindenről tudott

Az MSZP főpolgármester-jelöltje és Budapest vezetése is lapunkat támadta, miután április elején megírtuk, hogy nem Hagyó Miklós sajtósa volt az egyetlen városházi alkalmazott, akit szocialista főnökének köszönhetően önkormányzati cégben is alkalmaztak.

Felszámolhatják az Egészségközpontot

A Magyar Nemzet április 8-án írta meg, hogy Horváth Csaba (MSZP) volt főpolgármester-helyettes városházi tanácsadója a közelmúltig az Egészségközpont vezérigazgatói posztját is betöltötte.

Horváth: Gusztustalan támadás

A budapesti cégek közül Bartosné Póczos Marianna, a Fővárosi Egészségközpont Egészségügyi Szolgáltató Zrt. (Egészségközpont) vezérigazgatója részesült a legalacsonyabb mértékű bérben – reagált tegnapi cikkünkre a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája. Horváth Csaba (MSZP) pedig alaptalan politikai indíttatású vádaskodásnak tartja főtanácsadójának foglalkoztatásáról beszámoló írásunkat.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI