Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fővárosi Önkormányzatok Parkolási Társasága [X]
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

A Centrum Parkoló ügyeit vizsgálja a parlament

Felállhat a Centrum Parkoló Kft., valamint a Fővárosi Önkormányzatok Parkolási Társulásának tevékenységét és kapcsolatát kivizsgáló parlamenti vizsgálóbizottság...

Kiderülhet, hova kerülnek a parkolási pénzek

Nyilvános adat az a szerződés, amely a parkolási rendszer üzemeltetési jogainak a Centrum Parkoló Kft. javára történő átruházásáról született, a Fővárosi Bíróság ma hozott ítélete szerint - jelenti a HavariaPress.

Korrupciógyanú a fővárosban: furcsa, hogy minden stimmel

A legnagyobb ellenzéki párt bejelentést tesz a megalakuló korrupcióellenes hivatalnál, mert a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. egyik irodájának kialakításakor a közbeszerzési pályázatot úgy írták ki, hogy az gyanúra ad okot - mondta az InfoRádiónak a Fidesz-KDNP XIII. kerületi frakcióvezetője.

A centrumos nyomozás léket kapott

A lapunk birtokába jutott, hét évvel ezelőtti dokumentum szerint a főügyészség nyomozást rendelt el a Centrum Parkolóval kötött szerződés ügyében.

Átalakulás előtt a fővárosi parkolás - Markoló társaságok

Három fővárosi belső kerület - a VI., a VII. és a VIII. - képviselő-testülete úgy döntött, hogy nyílt közbeszerzési eljárással pályázatot ír ki a parkolás üzemeltetésére, mivel szeptember 24-én lejárnak a Centrum Parkoló Kft.-vel tíz évre kötött szerződéseik.

Parkolj, fizess, tűnj el!

Felbontja a szerződést Budapest V. kerülete a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt.-vel, és november elsejével az önkormányzathoz rendelik a parkolás ellenőrzését - jelentette be tegnap Rogán Antal.

A Centrum 22 százalékot adott a kerületeknek

Az elmúlt három évben összesen 19,3 milliárd forint parkolási bevétele volt a három budapesti parkolási társaságnak, amiből 8,9 milliárdot kaptak az önkormányzatok, derült ki az Index birtokába jutott, a Parking Kft. által készített összesítésből.

Ki fizet a végén a fővárosi parkolásért?

Megkezdődött a Centrum követeléseladásai miatti per. A közigazgatási eljárást a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal indította hét fővárosi kerület ellen, ahol a Centrum a parkolók üzemeltetője.

Józsefvárosi Centrum-puccs

Józsefváros példátlan törvénytelenséggel igyekszik útját állni a Centrum Parkoló Rendszer Kft. több milliárd forintos követelésállományának eladása miatt indított pernek.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI