Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Gaál Katalin [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Felmentették Tasnádit

Bűncselekmény hiányában felmentette a vesztegetés vádja alól Gaál Katalin igazságügyi orvos szakértőt, Berta József ügyvédet és Tasnádi Péter vállalkozót a Balassagyarmati Törvényszék.

Megkezdődött Tasnádi vesztegetési pere

Az előzetes letartóztatásban lévő vállalkozót azzal vádolják, hogy egy ellene folytatott büntetőügyben 3 millió forintot fizetett valótlan tartalmú elmeorvos-szakértői véleményért.

Tasnádi Péter vesztegetési ügyében kezdődött tárgyalás

Megkezdődött Tasnádi Péter vesztegetési ügyének tárgyalása kedden a Nógrád Megyei Bíróságon. Az előzetes letartóztatásban lévő vállalkozót azzal vádolják, hogy egy ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt folytatott büntetőügyben 3 millió forintot fizetett valótlan tartalmú elmeorvos-szakértői véleményért 2006-ban.

Vesztegetésért vádemelés Tasnádi ellen

Vádat emelt a Budapesti Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő Tasnádi Péter, valamint G. Katalin és B. József ellen, vesztegetés miatt – tudta meg lapunk Skoda Gabriellától, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjétől.

A szakértők szerint Tasnádi nem beteg

Az Egészségügyi Tudományos Tanács véleményét ismertette tegnap a Fővárosi Bíróság Tasnádi Péter és társai büntetőperében.

Tanúként hallgatták meg az IMEI főigazgatóját

Tanúként hallgatták meg Tasnádi Péter és két társa vesztegetési ügyében az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet (IMEI) főigazgatóját, Antal Albertet, akinek szakvéleménye szerint az egykori vállalkozónak agysorvadása van – értesült lapunk.

Tasnádi-ügy: tovább dolgozhat a szakértő

G. Katalint gyanúsítottként hallgatta ki a Budapesti Nyomozó Ügyészség, de az ítélethirdetésig folytathatja munkáját. A szakértő nem kíván nyilatkozni.

Vesztegetéssel gyanúsítotják Tasnád Pétert és ügyvédjét

Gyanúsítottként hallgatta ki szerdán vesztegetés megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség Tasnádi Pétert, ügyvédjét és a vállalkozó agysorvadásáról szóló korábbi szakértői véleményt kiállító igazságügyi szakértőt.

Megszereztük Tasnádi orvosi papírjait - dokumentumok

Egy új szakvélemény szerint a maffia-bűncselekményekkel vádolt vállalkozó mégsem elmebeteg, ezért a perújítás perújításának lehetőségét vizsgálja az ügyészség a Tasnádi-ügyben – derül a HVG csütörtökön utcára kerülő számából.

Mentik a versenysemlegességet a 4,1 milliárdos pályázatnál

Az Országos Mentőszolgálat visszavonta a mentésirányítási rendszer fejlesztésére kiírt 4,1 milliárd forintos pályázatot, a tender egy független szakértő cég szerint nem felel meg a versenysemlegesség elvének.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI