Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Garamhegyi Ábel [X]

Garamhegyi Ábel

1969-ben született, nőtlen. A szegedi József Attila Tudományegyetemen szerzett PhD-fokozatot 1998-ban, majd a műszaki egyetemen szerzett MBA kiegészítő diplomát 2002-ben. Hollandiában nemzetközi területfejlesztési kurzuson vett részt,városmarketing specializáción.
Angol, orosz és német nyelven beszél.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Olajfa Zrt.

A gazdasági olajfa-koalíció máris virágzik: Bulgáriában közös bizniszbe fogott Kóka János, Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc és Oszkó Péter - írja a holnap utcára kerülő Heti Válasz. A vállalkozás magyarországi cége 2005 és 2008 között 720 millió forint közpénzhez jutott.

MÁV Cargo: Garamhegyi cáfolja a korrupció-gyanút

Nem tud arról a közlekedési minisztérium egykori államtitkára, hogy gyanúsítottként "képbe került" volna a MÁV Cargo privatizációjával kapcsolatban folyó ügyészségi nyomozásban.

Gulya menlevelet kapott

Mivel csak „aggodalmakat oszlatott el, stratégiát alkotott, médiaarculatot tervezett, és koncepcióvázlatokat készített”, nem sértette meg a lobbitörvényt az a cég, amely 1,6 milliárd forintos sikerdíjat kapott a MÁV árufuvarozó cégének, a MÁV Cargónak a privatizációja körül elvégzett munkálataiért – állapította meg a Központi Igazságügyi Hivatal (KIH).

Minisztériumi beismerés

A gazdasági minisztérium korábbi államtitkára, Garamhegyi Ábel elismerte, hogy a MÁV Cargo-privatizáció kezdetén fogadta a Rail Cargo Austria képviselőit, és tárgyalt velük. Szakértők szerint a MÁV Cargo-üzlet még korántsem lefutott ügy, mind a két állam versenyhivatala vizsgálja a tranzakciót, amely akár az Európai Bizottság elé is kerülhet.

Betegen keres milliárdokat? – ismerősei GKM-tisztségviselők

Budapesten most senki nem vállalja szívesen az ismeretséget Gulya Andrással, akinek a cégét a Rail Cargo Austria 1,9 milliárd forintért bízta meg lobbizással. Ám Gulya – iwiw-oldala tanúsága szerint – nagyon sok fontos embert ismer: többek közt Dióssy Gábort, a Máv Cargo tenderlebonyolítást végző elnökét, Kóka János korábbi gazdasági minisztert vagy épp Braun Róbertet, akinek cége a MÁV-leánynak is adott tanácsokat.

Pénzbírság a Garamhegyit védő ezredesnek

Tárgyalás mellőzésével döntött úgy a Fővárosi Bíróság, hogy 240 ezer forintra bünteti azt az ezredest, aki a GKM főügyeleteseként el akarta intézni, hogy a rendőrség ne foglalkozzon Garamhegyi Ábel államtitkár gyorshajtásával.

Kihallgatták a Garamhegyit védő ezredest

Gyanúsítottként hallgatták ki a katonai ügyészek azt az ezredest, aki Garamhegyi Ábel, a gazdasági és közlekedési tárca államtitkárának gyorshajtási ügyét próbálta eltussolni októberben.

Az ország útjait figyelte a GKM katonatiszt ügyeletese

A gazdasági minisztériumnál 15 éve dolgozott főügyeletesként az a honvéd ezredes, aki Garamhegyi Ábel gyorshajtási ügyét szerette volna eltussoltatni a rendőrségen.

Garamhegyi-ügy: 15 éve a gazdasági tárcánál L. Zoltán

Már 1992 óta teljesít vezényléssel szolgálatot a gazdasági tárcánál az az ezredes (lapunk információi szerint L. Zoltán), aki a szaktárca államtitkárának érdekében megpróbálta a rendőrséget rávenni: vegyék ki a rendszerből Garamhegyi Ábel gyorshajtását.

Honvéd ezredes szólt oda a rendőrségre Garamhegyi gyorshajtási ügyében

Aktív honvéd ezredes az a férfi, aki egy hete megpróbálta eltussoltatni a rendőrségen Garamhegyi Ábel államtitkár gyorshajtását.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

MÁV Cargo privatizáció

MÁV Cargo privatizáció

A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI