Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Gőgös Zoltán [X]
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Vádemelési javaslat Leader-ügyben

Nyomozni kezdett a NAV Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium egy 8 évvel ezelőtti támogatási szerződése miatt Molnár Katalin ellen, és most vádemelési szakaszba ért az ügy a Magyar Idők szerint. Igazából már korábban megállapította az ügyészség a lap szerint, hogy a félmilliárdból 200 milliót jogosulatlanul használtak fel, a Kehi pedig azt, hogy az egyesület gyakran csak arra törekedett, hogy valami számlát szerezzen a költségei bizonyítására, ez vezetett most a vádemelési javaslathoz. A 200 milliót már tavaly visszafizettette velük a bíróság.

„Ezek a gazemberek pontosan tudták, hogy ennek semmi alapja sincs”

Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyújtott be még júliusban vádindítványt pótmagánvádlóként a Földművelésügyi Minisztérium, és kérték a szocialista Gőgös Zoltán vagyonának zár alá vételét is. A vélelmezett tettest azonban elfelejtették megnevezni, ennek híján a bíróság a beadványt érdemben nem is vizsgálhatta.

A Fidesz kezére játszottak, de a bukásuk lett a vége

Egy politikai karaktergyilkosság érdekében az agrártárca nemcsak az Alkotmánybíróság döntésével ment szembe, de a Gőgös Zoltán ellen indított hadjárattal veszélybe sodorta néhány ügyész karrierjét is. Igaz, utóbbiakat senki nem kényszerítette, hogy egy politikai akcióhoz asszisztáljanak.

Mindenáron ki akarják nyírni Gőgös Zoltánt

Nem ért egyet a Földművelésügyi Minisztérium az ügyészség nyomozást megszüntető határozatával, ezért a tárca pótmagánvádlóként kezdeményezne eljárást Gőgös Zoltán ellen. Csakhogy az Alkotmánybíróság korábban kimondta, állami szerv ilyen minőségben nem léphet fel.

Ne ugasson bele! – Politikai bosszúhadjárat a nagy földmutyira időzítve

Mi magyarázza, hogy egy korábban lezárt ügyben magánváddal fordul az agrártárca a bírósághoz, félmilliárdos hűtlen kezeléssel gyanúsítva Gőgös Zoltán korábbi szocialista földművelésügyi államtitkárt?

Gőgös: hazugság a cikk

A Napi Gazdaság szerint különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyújtott be vádindítványt a Földművelésügyi Minisztérium a Gőgös Zoltán államtitkársága idején soron kívül kiutalt félmilliárd forint miatt.

Félmilliárd forintot zárolnának Gőgös Zoltánék vagyonából

Csaknem félmilliárd forint értékben kérte a vagyoni zár elrendelését Gőgös Zoltán ügyében a Földművelésügyi Minisztérium. A tárca pótmagánvádlóként benyújtott vádindítványában különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt fordult a bírósághoz június végén.

Zároltatnák Gőgös Zoltán vagyonát

Csaknem félmilliárd forint értékben kérte a vagyoni zár elrendelését Gőgös Zoltán ügyében a Földművelésügyi Minisztérium - írja hétfői számában a Napi Gazdaság.

Luxusautókkal gazdagodtak a honatyák

A képviselők húzták tavaly a magyar autópiacot! Minden negyedik honatya ugyanis új vagy használt autót vásárolt 2014-ben – derült ki a képviselői vagyonnyilatkozatok átolvasása után.

Sákán Antallal szemben vizsgálat indul

Vizsgálatot kezdeményez Sákán Antallal, a Magyar Sertéstartók Szövetségének elnökével szemben Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára, elszámoltatási kor­mány­biztos.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI