Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Gubcsi Lajos [X]
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Miért kell luxusterepjáró a honvédségi kommunikációhoz?

Talán az egyik legtöbbet rágott közéleti gumicsont, hogy az állami vezetőknek miért kell mindig hatalmas, értékes és mutatós limuzinokkal furikázniuk, természetesen sofőrrel, benzinkártyával – mindezt közpénzből.

Gubcsi Lajos elvesztette az Index elleni büntetőpert

Felmentette a bíróság az Index újságíróját, Spirk Józsefet abban a büntetőeljárásban, amit Gubcsi Lajos, a Honvédelmi Minisztérium kommunikációs cégének tavaly menesztett vezetője indított a Honvédelmi takarítónők Gubcsi Lajos házában című cikk miatt.

A megvádolt Fapál pályázott Hendénél Gubcsi állására

Noha nem rendez a saját kertjében szoboravatót, s nem adja ki állami pénzen a saját könyveit, mégis megpályázza Hende Csabánál Gubcsi Lajos Zrínyi médiás állását a Honvédelmi Minisztérium korábbi - vesztegetéssel vádolt - államtitkára, Fapál László.

Megyesi Gusztáv: Gubcsi Lajos Szupersztár

Szomorú esemény történt a héten: lemondásra kényszerült Gubcsi Lajos, s ez még sokba fog kerülni nekünk. Gubcsinak, aki a katonai tárca médiavállalatát vezette, a hírek szerint az volt a bűne, hogy miután egyszer gyorshajtáson érték, lézerblokkolót szereltetett a kocsijába, és amikor ez kitudódott, azzal védekezett, hogy csak fantomdetektort használt, mégpedig azért, hogy így leplezze le a munkahelyén megbúvó besúgókat, akik rendre kiadják őt az újságoknak.

Gubcsi Lajos megbukott

Számos botrány után kedden a Honvédelmi Minisztérium honlapján bejelentették, hogy távozik posztjáról Gubcsi Lajos, a HM Zrínyi Média Kft ügyvezető igazgatója.

Ravasz magyarázat a HM-es lézerblokkolóra

A honvédelmi tárca kommunikációs cégét vezető Gubcsi Lajos azt állítja, megtévesztési céllal szereltetett szolgálati autójára traffipaxzavaró lézerdetektort.

Lézerblokkoló HM-es szolgálati autóban

A rendőrségi lézeres sebességmérők megzavarására alkalmas detektort használ szolgálati autójában a honvédelmi tárca egyik cégvezetője.

Tábornok statisztált a rockballada parasztjai között

A Honvédelmi Minisztérium kommunikációs cégét, a Zrínyi Médiát vezető Gubcsi Lajos nyáron mutatta be zenés Rákóczi-balladáját. Az Ismét Vereckénél című, kis szakmai visszhangot kiváltó produkció négy előadást élt meg Munkácson, Beregszászon, Ungváron és Sárospatakon.

Gubcsi káromkodva omlott össze beosztottjai előtt

Gubcsi Lajos a Zrínyi Média elleni támadásként állította be saját munkatársai előtt a róla szóló márciusi cikkeket, amelyek arról tudósítottak, hogy Gubcsi kertjében tartottak hivatalos miniszteri beszéddel egy lovasszobor-átadót, de a HM hivatalos honlapján közzétett videótudósításban nem jelezték az esemény helyszínét.

Makoveczék lenyúlták az állami akadémia nevét

Makovecz magánakadémiája tagjai a jobboldali politika mellett nyilvánosan elköteleződött művészek: többek között Finta József építész, Jankovics Marcell a Nemzeti Kulturális Alap elnöke, Fekete György KDNP-képviselő, vagy a saját könyveit állami pénzen terítő honvédelmi minisztériumos Gubcsi Lajos.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI