Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Gyarmati Mihály [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Még egy elítélt szocialista

Egyik ismerőse koccanását akarta eltitkolni Gyarmati Mihály, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei MSZP-szervezet irodavezetője, ezért az eset két szemtanúját hamis tanúzásra buzdította.

Tárgyalást akar az elítélt szocialista

Tárgyalás kitűzését kérte a hamis tanúzásra felbujtásért határozathozatali eljárásban három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Gyarmati Mihály, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei irodájának vezetője.

Felfüggesztett börtön az MSZP szabolcsi irodavezetőjének

Hamis tanúzásra felhívás büntette és más bűncselekmények miatt nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Gyarmati Mihályt, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei irodavezetőjét a Nyíregyházi Városi Bíróság.

Felfüggesztett börtön a szabolcsi MSZP-s irodavezetőnek?

Hamis tanúzásra való felhívás bűntette és más bűncselekmények miatt nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Gyarmati Mihályt, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei irodavezetőjét a Nyíregyházi Városi Bíróság – értesült bírósági forrásokból hétfőn a távirati iroda.

Hamis számlák, hamis tanúzás

Nem tudott elszámolni az önkormányzati támogatással a Nádudvari Sportegyesület egykori vezetője, aki 2002-ben és 2006-ban is a Fidesz színeiben indult polgármesterjelöltként s egyben a nádudvari önkormányzat irodavezetőjeként dolgozott.

Hangfelvétel az MSZP-s irodavezető közbenjárásáról

Egy rokona ittas vezetési ügyében próbált rábírni hamis tanúzásra valakit az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei irodavezetője, de erről hangfelvétel készül. Gyarmati Mihályt kihallgatták az ügyben.

Hamis tanúzás? Visszaélt hatalmával a szabolcsi szocialista

Az ügyészség hamis tanúzásra való felbujtással gyanúsítja Gyarmati Mihályt, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei irodavezetőjét. A politikus egyik rokonának ittas vezetési ügyét szerette volna eltussolni, de kísérletéről hangfelvétel készült. Ha bűnösnek találják, akár 3 évet is kaphat.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI