Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Gyermek- és Ifjúsági Konferencia [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Beosztottja szerint Gyurcsány hazudott

Nem mondott igazat Gyurcsány Ferenc csütörtöki tanúvallomásában – reagált lapunknak a sportminisztérium egykori, kábítószerügyekben illetékes helyettes államtitkára, Topolánszky Ákos.

Zuschlag-per: 1998 óta megy a biznisz az ifjúsági pályázatokon

1998-2002 között konszenzusosan játszották ki a szabályozást a politikai ifjúsági szervezetek, derült ki Zuschlag János keddi bírósági vallomásából.

Zuschlag: 1998-ban változott a helyzet

A Zuschlag János és tizenöt társa ellen bűnszervezett tagjaként, folytatólagosan elkövetett nagy értékű csalás miatt folyó büntetőperben a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon ma újabb tárgyalást tartanak.

Szoros együttműködés Zuschlag és Prácser László között

A jobboldali ifjúsági mozgalomban tevékenykedő Prácser László részt vett a pályázatok elbírálásában és segítette a Zuschlag Jánoshoz kötődő civil szervezetek pályázatainak eredményes elbírálását.

Civil csata a pénzosztó helyekért

Az ifjú kereszténydemokraták Zuschlag-klónoktól féltik a civilek állami támogatásait. A szaktárca szerint az osztás kormányzati felelősség, a civilek bevonása jó gesztus.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI