Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Hadik Kávéház Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nincsenek játékszabályok

Meglepő, hogy a már többször feljelentett Kopaszi-gát ügy mellékszála eljutott a vádemelésig, hiszen az egész egy blöff, a vádakat pedig a nyomozati iratok sem támasztják alá - mondta lapunknak Újbuda volt alpolgármestere.

Molnár: Állok a vizsgálat elé, a nyomozók majd eldöntik + Videó

Nyomozás indul a Hadik kávéház felújítása ügyében. A XI. és XXI. kerületi ügyészség jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Mind gyanúsabb az újbudai Hadik-ügy

Hűtlen kezelés gyanúját is felvetheti a XI. kerületi önkormányzat tulajdonában álló Hadik kávéház ügyének legújabb botrányos fejezete – közölte tegnap Schneller Domonkos fideszes helyi képviselő.

Ingatlanmutyi a XI. kerületben is?

A KDNP szerint áron alul kerülhet egy offshore hátterű céghez a főváros XI.kerületében az egykori Hadik Kávéház épülete "Molnár Gyula szocialista polgármester vagyongarázdálkodásának köszönhetően".
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Kopaszi-gát

Kopaszi-gát

A szocialista vezetésű XI. kerületi önkormányzat – 1%-os tulajdoni részesedést megtartva – kö­­­zel másfélmilliárd forintért adta el 2006-ban a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl fej­lesz­té­sére...
Letelepedési kötvény-biznisz

Letelepedési kötvény-biznisz

Letelepedési kötvény vásárlásával Uniós tagországon kívüli állampolgár schengeni tartózkodási engedélyt, illetve hat hónap után letelepedési engedélyt szerez, mellyel szabadon utazhat, céget...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI