Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Hangyási Sándor [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Vádat emeltek a volt II. kerületi kapitánnyal szemben

Magánokirat-hamisítás és nagy értékre elkövetett készpénzfizetési eszközzel való visszaélés miatt emelt vádat a Budapesti Nyomozó Ügyészség a volt II. kerületi rendőrkapitánnyal, Hangyási Sándorral szemben – tudta meg a hvg.hu.

Gyanúsított lett a II. kerület kapitánya

Nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés és magánokirat-hamisítás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki tegnap a Budapesti Nyomozó Ügyészség Hangyási Sándort, a II. kerület volt rendőrkapitányát. Józsefváros egykori rendőrkapitányát is gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó ügyészség. Práger Ferencet hatrendbeli hivatali visszaéléssel és egyrendbeli hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntettével gyanúsítják.

Vásárlási utalvány miatt gyanúsították meg a menesztett II. kerületi rendőrkapitányt

Vásárlási utalvánnyal élt vissza a három hete menesztett II. kerületi rendőrkapitány. Vele együtt menesztették a VIII. kerületi rendőrkapitányt is, őt kedden gyanúsították meg többrendbeli hivatali visszaéléssel.

Miért távoztak hirtelen a kerületi rendőrkapitányok?

Az ügyészség gyanúja szerint alapítványi kártyát használt saját kocsija tankolásához a II. kerületi rendőrkapitány, a józsefvárosi rendőrkapitány pedig hivatali visszaélést követett el.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI