Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Hankook [X]
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Most már nem is olyan büdös a családi gumi Orbán Viktornak

A miniszterelnök pénteken gumigyári alapkövet tett le, s legfeljebb azt bánhatta, hogy a helyszín a Heves megyei Gyöngyöshalász volt, ami elég messze van Tapolcától.

Nem volt bűntett a Hankook földvásárlása

Nem történt hűtlen kezelés a dunaújvárosi Hankook gumiabroncs-gyár 2006-os ingatlanszerzésekor, a főügyészség lezárta a nyomozást.

Gyanúsítás nélkül zárult a nyomozás Hankook-ügyben

Befejeződött a Hankook gumiabroncsgyár telkének értékesítésével kapcsolatos nyomozás, amelynek során végül senkit nem gyanúsítottak meg.

Beindul a büntetőgépezet?

Míg Gyurcsány Ferenc távozóban az ügyészségek és a bíróságok "fideszesedéséről" beszélt, Orbán Viktor az MSZP-kormányok korrupciós hagyatékának feltárását ígéri - vagyis a politikai erőtér részévé vált az igazságszolgáltatás.

Gyanúsított lehet Dunaújváros polgármestere

Április eleje óta a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja a Hankook 2006-os dunaújvárosi földvásárlásának körülményeit, pontosabban azt, hogy történt-e hűtlen kezelés a gumiabroncsgyár ingatlanszerzésekor.

"Sok hibát követtem el" - Kóka János, az SZDSZ elnöke

Miért nem lehettek egyből nyilvánosak a Hankook-szerződés adatai, miközben a gumigyár az adókedvezményekkel együtt 20-25 milliárd forint közpénzt kap?

Nyilvánosságra került különleges bánásmód a Hankook-szerződésben

Nem ok nélkül halogatta a gazdasági minisztérium a Hankook gumigyárral kötött támogatási szerződésének nyilvánosságra hozatalát: a most közzétett 2005-ös megállapodás elképesztő kedvezményeket biztosított a dél-koreai óriáscégnek.

Távol tartja a GKM a Hankooktól a riválisokat

Csaknem 16 milliárdos állami támogatást kapott a Hankook gumiabroncsgyártó a GKM-mel aláírt, bírósági döntés után nyilvánosságra hozott szerződés értelmében. Ráadásul a minisztérium vállalta azt is, hogy a cég szószólója lesz.

A legnagyobb kedvezmény elve

Lapzártánkig szinte a teljes magyar sajtó figyelmét elkerülte, hogy a gazdasági tárca közzétette a Hankook gumicéggel kötött, sokat támadott szerződését.

Földes Ádám: Titokzokni

Talán a bejglivel indult el a végzetes spirál. A millenniumi tűzijátékra költött 765 millió forint felhasználásának pontos részleteiről anno annyi derült ki Stumpf István minisztertől, hogy "minden magyar állampolgárra összesen 76 forint 50 fillér plusz áfa [jutott], azaz ezeréves születésnapunkhoz mindenki egy tortaszelet árával járult hozzá".
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI