Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Határőrség [X]
Találatok: [32]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Kormánytisztviselőket vettek őrizetbe Röszkén

A kedden őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előnyért, hivatali kötelességét megszegve üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt folytat nyomozást a rendőrség.

Korrupció miatt csaptak le a gyulai határon dolgozó rendőrökre

A TEK ma többüket elkapta. A gyanú szerint pénzt kértek és fogadtak el külföldi kamionosoktól.

Korrupciógyanú a gyulai határrendészetnél, leváltották a kirendeltség vezetőjét

Visszavonta a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség vezetőjének és határrendészeti osztályvezetőjének kinevezését a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője - közölte honlapján a rendőrség.

Börtönt kaptak a kenőpénzt kérő határőrök

Kilenc határrendészt és egy pénzügyőrt sújtott kétéves börtönbüntetéssel jogerősen pénteken a Szegedi Ítélőtábla, a korábban a gyulai határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő vádlottak török kamionsofőröktől kértek kenőpénzt, írja az MTI. A büntetés végrehajtását négy vádlott esetében fölfüggesztette az ítélőtábla.

Határőrt akart megvesztegetni a buszsofőr

A rendőrség elfogott egy 32 éves külföldi buszvezetőt, aki határrendészt próbált megvesztegetni a záhonyi átkelőhelyen – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Vesztegetéssel próbálkoztak, börtönbüntetést kaptak

Jogerősen három év három hónap, illetve két év hét hónap börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden két szerbiai embercsempészt, akik megpróbálták megvesztegetni az őket elfogó határrendészeket.

Kihallgatják a csempészeket segítő szabolcsi rendőröket

Megkezdődtek a kihallgatások a szabolcsi határrendészek ügyében, akik az ügyészség szerint pénzért cigarettacsempészésben segítettek egy bandának.

Megvesztegetett útlevélkezelők?

Folytatólagosan, bűnszövetségben, üzletszerűen, hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntettével vádolja a nyomozó ügyészség azt a nyolc, útlevélkezelőként dolgozó vádlottat, akiknek büntetőpere kedden kezdődött meg a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon, Kecskeméten.

Előzetesben a cigarettacsempészeket segítő szabolcsi határrendészek

A Nyíregyházi Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a hat szabolcsi határrendészt, aki a gyanú szerint cigarettacsempészettel foglalkozó bűnszervezetet segített.

Panaszt tettek a gyanúsított határrendészek

Az őrizetbe vett határrendészek panasszal éltek a gyanúsítás ellen. Az ügyészség szerint pénzért segítettek egy több mint húszfős cigarettacsempész-bandának.
Találatok: [32]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Sikkasztás a határőrségnél

Sikkasztás a határőrségnél

2010-ben öt volt határőrt ítélt felfüggesztett börtönbüntetésre a Balassagyarmati Városi Bíróság csalás, sikkasztás és magánokirat-hamisítás miatt.
Vas megyei határőrök

Vas megyei határőrök

A mára már megszűnt Szombathelyi Határőr Igazgatóság szolgálatában álló öt egykori határőrt gyanúsított meg sikkasztással és különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel a Nemzeti...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI