Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
háttér [X]
Személyek:
Simon Gábor [X]
Találatok: [3]  Oldalak:   1

A népszavazás után gyanúsíthatják meg Mengyit

Több mint két hét után megérkezett a Központi Nyomozó Főügyészségre a Voldemort Nagyúrként elhíresült Mengyi Roland B.-A.-Z. megyei kormánypárti honatya mentelmi jogának felfüggesztéséről szóló országgyűlési határozat – tudtuk meg Simon Richárdtól, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjétől. Mengyi így idézhetővé vált, de a gyanúsítotti kihallgatás időpontjáról, valamint arról, hogy kezdeményezik-e az előzetes letartóztatását, a szóvivő azt mondta: a tervezett nyomozati cselekményekről egyetlen ügy kapcsán sem adhatnak tájékoztatást. Mindebből arra lehet következtetni, hogy Mengyit már csak a népszavazás után gyanúsítják meg.

Hihetetlen: még MSZP elnökhelyettesnek tartja magát Simon Gábor!

Az eltitkolt, több százmilliós bankszámláiról elhíresült és őrizetbe vett egykori szocialista elnökhelyettes a mai napig büszkén hirdeti egykori titulusát a Facebook-profilján.

Simon Gábor! Honnan van a titkos vagyona?

Honnan van több száz milliós eltitkolt vagyona Simon Gábornak? Az eddig megjelent találgatások között volt cég- és ingatlaneladás, és egy gyanús önkormányzati kötvénykibocsátás is, de a tények alapján egyik sem lehetett a rejtett gazdagodás forrása. A volt szocialista államtitkár legkorábban csütörtökön mond valamit arról, hogy van-e, és ha igen, honnan, több száz milliós vagyona egy ausztriai bankszámlán.
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Akták

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
Mengyi Voldemort Roland

Mengyi Voldemort Roland

Nyomozati iratok és lehallgatási jegyzőkönyvek alapján valószínűsíthető, hogy a Mengyi Roland fideszes képviselő „Alkotmányos költségként” kenőpénzt kért szociális szövetkezeteket képviselő...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI