Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Helyi Téma [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Pecina-Vitézy biznisz? Mediaworks-jelzálog a Helyi Téma védjegyein

Tavaly óta hiába próbál pénz csinálni a felszámoló Vitézy Tamás nyugalmazott oligarcha és Orbán-rokon becsődölt újságja, a Helyi Téma védjegyeiből. A védjegyeken a minap föltűnt az Ausztriában sikkasztásra felbujtás miatt bíróság előtt álló Heinrich Pecina pénzember érdekeltségében álló, egyebek mellett a Népszabadságot megjelentető Medeiaworks-csoport egyik cégének jelzálogjoga.

A Magyar Posta titkolja, hogy mennyiért terjeszti a Helyi Témát

Nem árulja el a Magyar Posta Zrt., hogy mennyiért terjeszti a Helyi Téma című ingyenes hetilapot hetente 675 ezer példányban.

Támogatás? Nem Téma!

Az eladósodott tatai önkormányzat saját embereinek is szép pénzt fizet a Helyi Téma mutációján keresztül.

Megbízások innen-onnan

Az Orbán Viktorral jó kapcsolatban álló Vitézy család médiaérdekeltsége fideszes önkormányzatoktól kap tízmilliós megbízásokat, míg a Z.I.B. Consulting Kft. - illetve az ahhoz kötődő ügyvédi iroda - állami tenderen jut ennél jóval nagyobb összegű feladatokhoz. Az állami pénzekből - mint arról beszámoltunk - jut a Simicska Lajos vezette Mahir-cégcsoportnak is.

MSZP: Fidesz-reklám közpénzből Veszprém megyében

A Fidesz ajkai önkormányzati és a tapolcai polgármester-jelöltjét mutatták be és reklámozták közpénzen a Veszprém megyében megjelenő, Helyi Téma című hetilapban, a megyei önkormányzat által finanszírozott oldalakon - mondta Pusztai István, a megyei közgyűlés szocialista frakciójának vezetője kedden sajtótájékoztatón Veszprémben.

Dunaújvárosban balról jobbra terelik a közpénzeket?

Dunaújváros (dh) - A történelem ismétli önmagát - vonhatnánk le a múlt csütörtökön megszakadt (megszakított) és tegnap befejezett közgyűlés tanulságaként a közhelyet.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI