Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Megszüntették a gyógyfürdős nyomozást

Bűncselekmény hiánya miatt a rendőrség megszüntette a nyomozást a hévízi gyógyfürdő gazdálkodását érintő feljelentés kapcsán.

Megszüntették a hévizi gyógyfürdő ügyében folytatott nyomozást

A nyomozás 2009 augusztusában ismeretlen tettes ellen, csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés és hanyag kezelés gyanúja miatt indult.

Nagy Róza nem számít a kihallgatásra

Állítása szerint még nem hallgatták ki a hatóságok és nem is számít rá Nagy Róza a Hévíz Gyógyfürdő Zrt.-nél történt gyanús ügyletekkel kapcsolatban.

Lépett a taggyűlés, repült a hévízi gyógyfürdő igazgatója

Leváltották a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Kht. főigazgatóját a keddi taggyűlésen, és öt esztendőre Kvarda Attilát, a Keszthelyi Városi Kórház jelenlegi igazgatóját bízták meg a vezetéssel – tájékoztatott Hegedűs Lajos, a leváltott főigazgató kedden.

Hitelességi probléma Nagy Rózával

Ismeretes, Nagy Róza – egyébként a volt SZDSZ-es egészségügyi miniszter, Molnár Lajos sógornője – az elmúlt években a tárca által felügyelt Hévíz Gyógyfürdő Zrt. stratégiai igazgatója volt.

Leváltanák a hévízi fürdő ügyvezetőjét

Menesztené Hegedűs Lajost, a hévízi gyógyfürdőt működtető társaság vezetőjét az MNV Zrt., a cég gazdasági ügyei miatt indult bűnügyi eljárások miatt.

Kezdeményezik a hévízi gyógyfürdő igazgatójának a menesztését

Leváltatná posztjáról a Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. igazgatóját a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Az MNV igazgatósága már kezdeményezte a társaság közgyűlésének összehívását és Hegedűs Lajos ügyvezető igazgató menesztését.

Megszabadulnak a hévízi gyógyfürdő igazgatójától + Videó

Leváltja a Hévízgyógyfürdő ügyvezető igazgatóját, Hegedűs Lajost csütörtöki ülésén a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) igazgatósága – tudta meg a Hír Televízió.

Villámrajt és várakozás - Az Orbán-kormány startja

A közigazgatás teljes átalakításával nyit Orbán Viktor frissen hivatalba lépett kormánya, s ezen a területen hatalmas tempót is diktál. A Figyelő cikke kitér a "célkeresztbe" került államtitkár-jelöltekre.

Visszatér a régi harcos, Molnár sógornője

Pintér Sándor szerint nincs akadálya Nagy Róza államtitkári kinevezésének. A belügyminiszter azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek szerint Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter államtitkárrá nevezné ki Nagy Rózát, akinek a nevét több nyomozati szakaszban tartó üggyel összefüggésben emlegetik.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI