Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Hiszékeny Dezső [X]
Találatok: [54]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Megszólalt az ügyészség a Hiszékeny-ügyben: Igenis korrupciós ügyről volt szó!

Visszautasította a Legfőbb Ügyészség a vesztegetéssel vádolt, majd bizonyítottság hiányában jogerősen felmentett volt angyalföldi alpolgármester, Hiszékeny Dezső hétfői – ügyészséget érintő – kijelentéseit. A szocialista képviselő az utolsó szó jogán, illetve az ítélethirdetés után azt rótta a hatóságok terhére, hogy politikai megrendelésre indítottak ellene koncepciós eljárást és gyakorlatilag bűncselekménnyel vádolta meg az ügyészséget. A Legfőbb Ügyészség szerint ugyanakkor igenis egy korrupciós ügyről volt szó, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a másodrendű vádlottat jogerősen elítélte a bíróság.

Jogerősen felmentették a megvádolt szocialista képviselőt

Jogerősen felmentette a vesztegetés vádja alól Hiszékeny Dezső szocialista országgyűlési képviselőt a Fővárosi Ítélőtábla hétfőn kihirdetett másodfokú határozatával, írja az MTI.

A Fidesz a bíróságnál is jobban tudja, ki a bűnös

Felháborító a Hiszékeny Dezső szocialista politikus ügyében hozott ítélet, közölte a Fidesz.

Másodfokon sem találták bűnösnek a vesztegetéssel vádolt Hiszékeny Dezsőt

Helybenhagyta a Fővárosi Ítélőtábla Hiszékeny Dezső és társa ügyében a Fővárosi Törvényszék tavaly meghozott ítéletét, így az MSZP-s politikust másodfokon is felmentették a korrupciós vád alól.

Felmentették a vesztegetéssel vádolt szocialista politikust

Jogerősen felmentette a vesztegetés vádja alól Hiszékeny Dezső szocialista országgyűlési képviselőt a Fővárosi Ítélőtábla a hétfőn kihirdetett másodfokú határozatával.

Januárban dőlhet el a vesztegetéssel vádolt Hiszékeny Dezső sorsa

Január kilencedikén tart nyilvános ülést a Fővárosi Ítélőtábla a vesztegetéssel vádolt volt szocialista angyalföldi alpolgármester, Hiszékeny Dezső és társa ügyében – tudta meg a PestiSrácok.hu a táblabíróság sajtóosztályától. Mivel a másodfokú bíróság csupán egyetlen határnapot tűzött ki, akár jogerős döntés is születhet az MSZP-s országgyűlési képviselőt érintő büntetőperben.

Logikai hibát követtek el Hiszékeny Dezső perében

A bizonyítékokat hiánytalanul megvizsgálta, de a teljes képet nem rakta össze belőle a Hiszékeny Dezső perében eljáró elsőfokú bíróság a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség szerint. Új eljárás jöhet a vesztegetési perben.

Elöről kezdenék Hiszékeny perét

Új eljárást kezdeményezett a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség Hiszékeny Dezső büntetőperében. Az egykori angyalföldi szocialista alpolgármester a vád szerint kenőpénzt fogadott el, ám első fokon felmentették.

Felmentették Hiszékeny Dezsőt a vesztegetés vádja alól

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete felmentette Hiszékeny Dezső szocialista politikust a vesztegetés vádja alól. Sz. Sándor másodrendű vádlott befolyással üzérkedés miatt két év, végrehajtásában öt évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, írja az MTI.
Találatok: [54]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Akták

V. kerületi ingatlanügyek

V. kerületi ingatlanügyek

A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szerint 2013 szeptemberében áron alul adott el három ingatlant két budapesti kerület. A Fővárosi Önkormányzat mindhárom esetben lemondott elővásárlási...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI