Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Hit Gyülekezete [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

A NER legnagyobb túlélői XII. – Németh Sándor

A rendszerváltáskor, valamint a Demokratikus Charta és a kétharmados MSZP-SZDSZ koalíció éveiben nemigen gondolta volna mérvadó politikai elemző, hogy az SZDSZ-el jóformán szimbiózisban lévő, a szoclib politikai világba beágyazódó, s ma is egy balliberális tévécsatornában érdekelt Hit Gyülekezetét vezető Németh Sándor egyszer olyan jóban lesz egy Fidesz vezette jobboldali rezsimmel, amennyire csak lehet. Persze könnyen meglehet, talán rosszul van felvetve a téma. Mert nem az a meglepő, hogy Németh Sándor és Semjén Zsolt jól megértik egymást. Olyannyira, hogy a NER-kormány miniszerelnök-helyettese nemrég látogatást tett s beszédet mondott a Hit Gyulekezete teológiai főiskoláján. Végül is a melegházasság, migránskérdés, abortusz, család fogalma, és számtalan más dolog ügyében elég közel áll a nézőpontjuk. S Németh Sándor évtizedek óta következetesen így gondolkodik.

Bírósághoz fordul a Hit Gyülekezete

Egyházunk a közbeszerzési eljárás során nem követett el jogsértést. Ezt jelzi az is, hogy a már múlt nyáron lezárult eljárás ellen akkor egyetlen panasz sem érkezett - olvasható a Hit Gyülekezete közleményében.

A Fővárosi Főügyészség nyomoz a Hit Gyülekezete ellen

A Fővárosi Főügyészség magánokirat-hamisítás alapos gyanúja miatt nyomoz a Hit Gyülekezete ellen.

Eljárások a Hit Gyülekezete ellen

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálati főosztályára megérkeztek a Hit Gyülekezete rendezvényein elhangzott - s az ügyészség szerint a közösség elleni izgatás alapos gyanúját kimerítő - előadásokkal kapcsolatos feljelentés iratai.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI