Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
HM Rekreációs Kft. [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Sportöltözők felújítását is szupertitkosan intézte a HM

Több honvédelmi minisztériumi háttérintézmény kötött olyan szerződést az elmúlt években, amely nem az államot, hanem a minisztériummal szerződő cégeket hozta előnyös helyzetbe - állítja a minisztériumnál készült belső vizsgálati anyag.

Torz rendszer a HM cégeiné

„Az elvégzett átvilágítás eredménye szerint 1,773 milliárd forint kár érte a tárcát s ezen keresztül az adófizetőket és az államot 2005 és 2010 között. Ám ez csak a már megismert ügyeket jelenti. A visszaélésekről egy vaskos, fehér könyvet állítottunk össze” – jelentette be tegnap Hende Csaba honvédelmi miniszter.

Fehér Könyvben számolt le a HM a korrupcióval

A Honvédelmi Minisztériumnál végzett átvilágítás arra derített fényt, hogy 2005 és 2010 között összesen 1 milliárd 773 millió forint kár érte a tárcát - közölte Hende Csaba.

Közel kétmilliárd forintos kár érte öt év alatt a HM-et + Képriport

A Honvédelmi Minisztériumnál (HM) végzett átvilágítás eredménye szerint összesen 1,773 milliárd forint kár érte a tárcát 2005 és 2010 között – közölte Hende Csaba miniszter csütörtökön Budapesten, hozzátéve: ez a már megismert ügyeket jelenti, a valós anyagi kár ennél is nagyobb lehet.

Húsosfazék: tízmilliókat fizetettek a nemlétező vadakért (+videó)

Nemcsak ingatlanban, élelmiszerben is utaztak a Honvédelmi Minisztérium cégei. A Hír Televízióhoz jutott dokumentum szerint a HM Rekreációs Kft. 130 millió forintot költött vadhúsokra, a nyilvántartásban azonban nem szerepel az árú leszállítása.

Hende: Ezt álmomban sem gondoltam volna (+videó)

Polgári peres úton próbálja meg visszaszerezni a Honvédelmi Minisztérium a tárca korábbi vezetése által törvénytelenül kifizetett milliókat. Hende Csaba honvédelmi miniszter a Célpontnak adott exkluzív interjúban elmondta: abban bízik, hogy a tárcát és háttérintézményeit érintő átvilágításokat még májusban lezárják - ezzel egy időben több újabb ügyben tehetnek feljelentést.

Újabb HM-es nyomozás: mi történhetett a honvédségi üdülők körül?

Újabb nyomozás a Honvédelmi Minisztérium (HM) cégeinél. A katonai ügyészség a tárcavezető feljelentése alapján a HM Rekreációs és a HM Térképészeti Közhasznú Nonprofit Kft. 2005 és 2010 közötti ügyletei miatt rendelt el nyomozást, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával.

A botrányok után a rendrakásé a főszerep

Újabb feljelentéseket tett a honvédelmi miniszter a tárca két cégénél történt visszaélések miatt. Hende Csaba részleteket nem árult el, de azt mondta: több százmillió forintos kár történt.

Hende lépett: több feljelentést tett a miniszter

Több feljelentést tett Hende Csaba honvédelmi miniszter a Legfőbb Ügyészségen a tárca két cégénél 2005 és 2010 között elkövetett visszaélések gyanúja miatt.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Gyömrői polgármester méltatlansága

Gyömrői polgármester méltatlansága

Gyenes Levente 2002-től volt Gyömrő polgármestere, ám miután felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték „folytatólagosan elkövetett adócsalás bűntette és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI